Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Wpadłem... Muszę się do czegoś Wam przyznać. Otóż, nie było mi łatwo zakładać taki temat, ale serwer DD2 dał mi wiele do zrozumienia, że tak trzeba. Chciałbym Wam wyznać moją największą tajemnicę... jestem w ciąży z POLARISem...

Mam dzisiaj tak dobry humor, że nikt nie jest w stanie go zjebać. Opiszę Wam kilka spraw.

1# Ponad 70% głosujących w ankiecie na serwerze wyraziło dobre chęci i akceptację czegoś takiego. 

NLytGzQ.jpg

2# Udało się zebrać 1200 zł na alimenty dla dziecka. Jesteśmy z tego zadowoleni, poparcie wyraziło około 10 osób na serwerze, szczególnie podziękowania dla:

-> hayu

-> motocyklista

-> kanix

-> aXen

Większość wpłaty została uiszczona dzięki SMS treści: kocham.polarisa na nr 997, ale motocyklista chociażby nie szczędził przelewem o treści: dziecko_polaris w wysokości 100 PLN. 

3# Niektórzy byli chamscy i wyrazili się niechlubnie w opiniach o zaistniałej ciąży: 

L 07/24/2014 - 16:40:57: "[email protected]//Fck_Rasizm<3134><VALVE_ID_LAN><CT>" say "Nesty w ciazy z polarisem :/" (dead)

4# Nasi admini są jednymi z najlepszych w Polsce, wyrazili poparcie i chęci pokochania mojej osoby:

mm6Pqgv.jpg

w tle gayu oczywiście, który "otwiera" :) Sukinsyn mały przestał mnie kochać, gdy dowiedział się o ciąży...

5# Niektórzy tak reagowali na wieść, że jestem w ciąży z moim ukochanym POLARISem:

6WjeKC7.jpg

( lewa strona )

6# Choć niektórzy nie szczędzili sobie żartów...

L 07/24/2014 - 16:46:41: "NeStY ;* :*<3151><STEAM_0:1:33058173><>" triggered "amx_tsay" (text "Nesty lobuzie wsadzimy Ci w buzie :* ") (color "cyan")
L 07/24/2014 - 16:46:59: "VirtusPRO / aXen<3101><STEAM_0:0:61493324><CT>" say "nesty lobuzie wsadzimy ci w buzie :D hahahahahhaha jaoierdole"
L 07/24/2014 - 16:47:02: "FG | mOtOcyklista46. ROSSI !<3112><VALVE_ID_LAN><CT>" say "ale ma za malo gebe na tyle pytonow :)"
L 07/24/2014 - 16:47:03: "[email protected]//Fck_Rasizm<3145><VALVE_ID_LAN><TERRORIST>" say "nesty daje dupy za talerz zupy xD"
L 07/24/2014 - 16:50:00: "Hayu<2989><STEAM_0:0:25245116><>" triggered "amx_tsay" (text "Nesty poszedl loda robic Polarisowi") (color "white")

7# Podsumowanie. Fragujemy.com DD2 ostatnio jest pierdolnięte jak tylko ja wejdę - oczywiście pozytywnie. Sądziłem, że nigdy się to nie wyda, a tu proszę... POLARIS misiu, przepraszam Cię, że w takich okolicznościach musiało się to wydać  :(  :*<3!

• Ustrzel fraga! (+) 12
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Nesty ja jestem tolerancyjny i akceptuję Twoją ciążę :D Tylko na początku to był dla mnie szok i dlatego napisałem :Nesty w ciąży z polarisem :/" XDDD  Wybacz mi ;***** A tak btw. Ide dawać dupy sklepikowi , więc chodź , miałeś trzymać mi nogi :D :D :D :D :D :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dokonałeś zdrady !!!!

• Właściciel
Opublikowano

więc chodź , miałeś trzymać mi nogi :D :D :D :D :D :D

I potrzymam Ci tylko nogi.

Dokonałeś zdrady !!!!

Nie było żadnej zdrady :) POLARIS jest i będzie zawsze :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Raz w dupe to nie pedał, po 3 się zeruje. A w pizdu z takimi interesami, możecie śmiało iść na paradę gejów ;D

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Podobno pierwszemu mężczyźnie który zajdzie w ciąże  płacą miliony.Gratulację maleństwa na nowej drodze życia <clap> (Gejuchy)

• Właściciel
Opublikowano

Gdzie te lajki 1 posta?! 

COOOO KURWA....Zdradziles mnie...Foch Nestus

Masz już laskę przecież, która Ci laskę robi, więc ja jestem niepotrzebny :D

Opublikowano

Nie no gratulacje^.^

Brayan^^ ale popatrzmy też na to z tej strony że będziemy teraz wszyscy w centrum uwagi i jaka reklama dla sieci:D 

Tak na marginesie to próbujecie jakos zalegalizować swój związek czy tak na kocią łape całe życie?

Opublikowano (edytowane)

Nesty urządź przyjęcie z okazji narodzin maluszka i nas zaproś :D

@A no i na ślub też nas zaproś xD

Edytowane przez DEMOTYW@TOR
  • Właściciel
Opublikowano

Nie no gratulacje^.^

Brayan^^ ale popatrzmy też na to z tej strony że będziemy teraz wszyscy w centrum uwagi i jaka reklama dla sieci:D 

Tak na marginesie to próbujecie jakos zalegalizować swój związek czy tak na kocią łape całe życie?

Reklama dla sieci? Hmm... całkiem rozsądne, ważne, że atmosfera na DD2 jest b.dobra od kilku dni - ale to dobrze, nie może być tylko 4FUN w centrum uwagi. Trzeba zabrać się za odbudowę atmosfery na COD, na ZM przybywa, także idzie wszystko ku lepszemu.

A co do związku... hmm... To nasza sprawa :D Ale popatrz z drugiej strony: napisałem alimenty, więc nie możemy być razem, skoro prosiłem o alimenty, które mu muszę płacić :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wielkie Gratulacje :) a wiecie  co bedzie? Chłopczyk czy dziewczynka ?macie wybrane imiona ? :D 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

hahahahaha, zajebiście. A na serwerze jeszcze lepiej było :D 

5# Niektórzy tak reagowali na wieść, że jestem w ciąży z moim ukochanym POLARISem:

<zonk>

Opublikowano (edytowane)

Widziałem Wasze zdjęcie <3 48734187.jpg [bez obrazy rzecz jasna]

Edytowane przez Zaqowity
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nie ma już "Kochanie", won z wyra, te trójkąty pod prysznicem jeszcze wchodziły w grę, ale CIĄŻA? Nie odzywam się do Ciebie.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie ma już "Kochanie", won z wyra, te trójkąty pod prysznicem jeszcze wchodziły w grę, ale CIĄŻA? Nie odzywam się do Ciebie.

hahahahahah padłam <3 zazdrosna Enq 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Nesty, musisz wbijać częściej na serwer  ;*

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

enQ ja też się już do niego nie odzywam. ;cc Zdradził mnie i jeszcze stara się mi słodzić i uważa, że wszystko jest w porządku.

Nie będzie żadnej dziewczynki czy chłopczyka tylko wyjdzie mutant ! z penisem na czole i na dupie. Nie mówiąc o tym czym będzie srał, hahahahahahaha !!

Edytowane przez Ice Tea
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności