Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 8 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam! Z racji tego, że nie możemy się zgrać na dokładną godzinę i zawsze jest kogoś brak, to postanowiłem, że połączę grupę A z B i grupę C z D :) Aktualnie składy wyglądają następująco: GRUPA A: @MaRiaN @Hs^Fatal1T @MAJKEL @FurCze @Ice Tea @Wymiar @BONO - C @SQN @Kanrin GRUPA B: @Night - C @MeXeN! @SuVI @POLISH TEAM JU-JITSU xD @Semir - C @Red-Eagle @Fantazje Erotyczne Wypisałem te osoby które nie chcą już grać oraz te osoby o których po zapisach ślad zaginął :) Z racji tego, że w jednej grupie jest ponad 5 osób -> Zagramy dwa mecze, czyli pierwszy mecz + rewanżowy mecz, a jeżeli wystąpi taka sytuacja, że będzie remis to zagramy dogrywkę :)
arbi500 Opublikowano 8 Lipca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) BONO mnie nie ma a ja miałem grać Edytowane 8 Lipca 2014 przez arbi500
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 BONO mnie nie ma a ja miałem grać Jest z Tobą jakiś kontakt GG/Steam? Wgl. się nie odzywasz, nic nie wiadomo...
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 8 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Proszę mnie wypisać z listy. Dlaczego? Dlatego, że jak organizacja ma wyglądać jak dzisiejszy "mecz" o 11, to z całym sercem dziękuję. Wszyscy (z 5-6 osób, czyli sporo) czekają na 4Funie, aż ktoś poda hasło na serwer, ludzie piszą do mnie na steam, wszyscy czekają aż przyjdziesz, a tylko ciebie nie było... Pomysł dobry, ale organizacji brak. Pozdrawiam. 1
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 8 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 szkoda, że nie można zagrać np. po 7 :) zobaczymy co z tego wyjdzie. Jaki termin proponujcie tym razem ?
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Proszę mnie wypisać z listy. Dlaczego? Dlatego, że jak organizacja ma wyglądać jak dzisiejszy "mecz" o 11, to z całym sercem dziękuję. Wszyscy (z 5-6 osób, czyli sporo) czekają na 4Funie, aż ktoś poda hasło na serwer, ludzie piszą do mnie na steam, wszyscy czekają aż przyjdziesz, a tylko ciebie nie było... Pomysł dobry, ale organizacji brak. Pozdrawiam. A na co wy czekaliście w 5/6 osób? W co Wy chcieliście grać? W warcaby na serwerze mixowym? Co Wam po mnie jak i tak nie mieliście przeciwnika..
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 8 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 A na co wy czekaliście w 5/6 osób? W co Wy chcieliście grać? W warcaby na serwerze mixowym? Co Wam po mnie jak i tak nie mieliście przeciwnika.. 5-6 osób było na 4Fun, a reszta na innych serwerach. Wszyscy czekali, aż ktoś im poda hasło na serwer. Następny mecz zapewne tak samo się zakończy (raczej nawet nie rozpocznie), dlatego nie chcę brać udziału w tym mixie. Pozdrawiam.
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Tak, tak, wszyscy byli i akurat mnie nie było :) Szkoda bo jakoś nikt do mnie pretensji nie miał tylko Ty teraz :) Na pewno nie było 10 osób do zagrania mixa z rana :)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 8 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 A jednak, wszystko było zaplanowane wcześniej to każdy był i czekał. Mówiłem, żebyś podał hasło do mixa, to bym powiedział reszcie - wtey mecz by się odbył, a tak każdy czekał nie wiadomo na co. 1
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 8 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 sprzeczacie się jak jakieś małe dzieciuczki :D... Niestety BONO, ale Spokey ma rację :/ czekaliśmy tylko na Ciebie :D Ale! Jak się stało tak się stało. Spokey jeżeli nie bierzesz już udziału w tym mieszańcu to się proszę nie odzywaj :) Co do reszty: proponowałbym jutro rozegrać pierwszy meczyk, tak około 20-22 :) a rewanż pojutrze o tej samej godzinie ;)
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Jednego zawodnika mniej to tylko lepiej w sumie :)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 8 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2014 Hmmm jutro pozna godzina moze i będzie lepiej bynajmniej ja powinienem byc xD niestety dzisiaj nawalilem bo trafila sie fucha i jutro w sumie dzis tez jadę robić ale to max do 18-19 wiec będę jak cos :)
Krzywy1707 Opublikowano 9 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2014 Chyba zapomniałeś o mnie.. :3
SQN Opublikowano 9 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2014 jest duzo osob w druzynach, wiec niech ktos ustali z gory termin meczu i druzyny wybiora delegacje swoje z osob mogacych grac o tej godzinie nazwijmy ja "0" :)
adan Opublikowano 9 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2014 Oj ale u was bałagan z organizacją. PS. Chce jakaś drużyna pomocy na meczu to chętny jestem do komenderowania staż 5 letni w eslu :)
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 16 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2014 I jak tam ruszyło się coś do przodu w sprawie gry ?
Rekomendowane odpowiedzi