VNM. Opublikowano 3 Lipca 2014 Zawieszony Opublikowano 3 Lipca 2014 Siemanko. Sprawa dotyczy celownika. Patrząc na grę niektórych graczy stwierdza mi się fakt, że używają tzw. No Recoil ( czy jak to się piszę, sam nie wiem ). Gdy zapytałem kilku ludzi o to czy jest dozwolone to piszą, że nie można, gdyż uważane jest to za czitowanie. I nasunęło mi się pytanie. Jak to jest, że im tak celownik nie skaczę w AK kiedy nie strzelają seriami po 3-4 strzały tylko od razu 10. I strzela im nadal w jeden punkt w który wyznaczyli. Co do tego. Możecie doradzić coś żeby gra była lepsza, może nie tyle, że łatwiejsza ale po prostu dać jakąś wskazówkę co do celownika?PS : Jeszcze chciałbym widzieć odpowiedź na to pytanie. Jest dozwolona zmiana celownika, chodzi o wygląd? Jeśli tak to możecie zapodać jakieś linki do fajnych celowników przy których się dobrze gra. Pozdrawiam, V!
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 3 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 (edytowane) Komendy: _cl_dynamiccrosshair 0 - celownik nie powiększa się podczas chodzenia/biegu, cl_autowepswitch 0 - gdy mamy pistolet i poniesiemy np. Ak 47, to nadal w ręce mamy pistolet, hud_fastswitch 1 - po kliknięciu 1, 2 nie musimy wybierać broni, dzieje się to automatycznie, No recoil jest zakazany, gdt się umie, to nawet 10 strzałów będzie miało mały rozrzut. Zmiana celownika jest surowo zakazana. Niektóre są bardzo pomocne np. w kształcie + (miałem taki za czasów młodości) przez co utrudnia grę innym graczom. Celownik w awp jest również karalny. Edytowane 3 Lipca 2014 przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 3 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Jak ogarniesz sztukę "recoil" to możesz naprawdę świetnie grać :) Jeżeli zależy Ci na takim czymś to polecam Ci gre na serwerach ONLY HS, tam nauczysz się strzelać w jeden wyznaczony pkt.;)
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 3 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Spokey ale pierdolisz glupoty. Rodzaj celownika nie jest zakazany dlaczego w GO mozesz sobie wybrać celownik jaki chcesz? To jest kwestia tego jak Ci jest lepiej celować celownikiem nie zmienisz recoila czy trajektorii lotu, a celowniki przy awp/scout są zakazane w ligach a serwery maja swoje regulaminy wiec jeśli nie ma nic w regulaminie na ten temat to mozesz spokojnie uzywac. Kolego poszukaj sobie w Google "generator celownika Cs" jedyna pomocna komenda w 1.6 to ta cl_dynamiccroshair 0 (podczas strzelania celownik Ci sie nie powiększa ale rozrzut nadal jest) polecam poćwiczyć na serwach only hs to sie db nauczysz :)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 3 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Mi Nesty mówił kiedyś, że jest. I komu tu wierzyć..
Anka ♥. Opublikowano 5 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 (edytowane) Kanrin , akurat nie plotkujemy tu o GO... A to , że z CB NołLajf Global-Offensive to już twoja sprawa :D Pzdr. Edytowane 5 Lipca 2014 przez Anka ♥.
Browar Opublikowano 5 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Lipca 2014 http://gamebanana.com/ tutaj masz pełno podmianek do cs`a między innymi celowniki, co do recoila to pograsz, poćwiczysz i będzie wychodziło
Właściciel GET Opublikowano 5 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 5 Lipca 2014 Nic takiego nie powiedziałem, że zmiana celownika jest zakazana, natomiast celownik w AWP / SCOUT owszem. Zmiana celownika nie jest skryptem.
bonk w szlaufrocku Opublikowano 20 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2014 Sztuką jest grać bez skryptów/komend ułatwiających rozgrywkę. Kiedyś wpadłem na czystym CS'ie po reinstall'u. Rzeźnia. A zabawa zaczyna się wtedy, gdy config się spie*doli i gra się bez celownika. ^^
Rekomendowane odpowiedzi