InsAniS Opublikowano 24 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 dlaczego chciałbym zostać od banowany : Żeby móc pisać z innymi użytkownikami powód zbanowania : chyba spam Anx1ty, 25 Lipca 2017 Odbanowany
Paciaciak Opublikowano 25 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 25 Lipca 2017 dlaczego chciałbym zostać od banowany: aby mieć kontakt z pozostałymi użytkownikami forum; powód zbanowania: "prowokacje", tego dowiedziałem się od wariora. Anx1ty, 25 Lipca 2017 Niech będzie, dostaniesz szansę. Odbanowany.
kingu Opublikowano 25 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ lubię sobie czasem z ludźmi popisać powód zbanowania: zgłaszanie czita niestety typ tak długo grał i nie było admina ze nie moglem się powstrzymać chciałem jak najszybciej kogoś wezwać Edytowane 25 Lipca 2017 przez kingu Anx1ty, 25 Lipca 2017 Odbanowany 1
Mandarynkan Opublikowano 26 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2017 Dlaczego chciałbym zostać od banowany: Czasem chciałbym się włączyć do rozmowy na czacie. Powód zbanowania: Zgłoszenie czitera, emocje mnie poniosły. WielBond, 27 Lipca 2017 Nie zmarnuj szansy- Odbanowany
Ste Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Dlaczego chciałbym zostać od banowany:Ponieważ jestem miły i czasami piszę lub mówię dzień dobry itd. Powód zbanowania:zgłosiłem czitera 2 razy.Przepraszam WielBond, 3 Sierpnia 2017 Ok, zostaniesz odblokowany, ale następnym razem uważaj co piszesz.
Legendarny Fragowicz PACIU Opublikowano 1 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Listopada 2017 dlaczego chciałbym zostać od banowany: Ponieważ chciałbym z wami spędzać miło czas przy ciekawych rozmowach. powód zbanowania: Napisanie o cziterach grających obecnie na serwerze na SB, zamiast zgłosić Skargę w odpowiednim dla tego działu WielBond, 1 Listopada 2017 Więc następnym razem tego nie rób- zwłaszcza, że jesteś Administratorem. Odbanowany
Haze. Opublikowano 30 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 30 Listopada 2017 Dlaczego chciałbym być od banowany: chcialem sie witac. Popisac razem z wami. Dlaczego zostałem zbanowany: kurcze no to bylo dawno dawno zglosilem aimera na sb. GET, 30 Listopada 2017 Odbanowany.
_Patrykoo_ Opublikowano 1 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Grudnia 2017 dlaczego chciałbym zostać od banowany: Chciałbym czasami pogawędzić z innymi. powód zbanowania: Wydaję mi się że FragBox nie służy do zgłaszania reportów. Napisałem raz na FragBoxe żeby admin wszedł bo cziter, popełniłem błąd bo nie przeczytałem żadnych regulaminów. Teraz już wiem że tak nie wolno. Przepraszam. GET, 2 Grudnia 2017 Odbanowany.
penqu Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Fragowicz Opublikowano 28 Kwietnia 2018 dlaczego chciałbym zostać odbanowany: Miło czasami coś napisać. powód zbanowania: Prawdopodobnie za ZGŁASZANIE HAXÓW na 4fun... Sądziłem, że to czasowe. NervousReckless, 28 Stycznia 2019 Odbanowany
PoProstuStrzelam Opublikowano 6 Lipca 2018 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2018 dlaczego chciałbym zostać od banowany Ponieważ zmieniłem nastawienie i Chciałbym dostać 2 szansę powód zbanowania No przeklinałem pod wpływem WIELKICH emocjii NervousReckless, 6 Lipca 2018 Odbanowany, ale tylko dlatego że to twoje pierwsze przewinienie.
Szyderca Opublikowano 11 Lutego 2019 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2019 Ban za zgłoszenie haxów na ZM, a SB czasem by się przydał. spod, 11 Lutego 2019 Odbanowany 1
Właściciel GET Opublikowano 29 Września 2019 Autor Właściciel Opublikowano 29 Września 2019 ! WAŻNE ! PIERWSZY POST ZOSTAŁ ZMIENIONY! PONADTO, PO NAŁOŻONEJ BLOKADZIE NA FRAGOX'A ZOSTAŁA DODANA INFORMACJA, GDZIE MOŻNA ZŁOŻYĆ WNIOSEK O ODBLOKOWANIE DOSTĘPU! ! WAŻNE ! 1
Właściciel GET Opublikowano 5 Października 2019 Autor Właściciel Opublikowano 5 Października 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi