Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Goat Simulator - czyli symulator kozy nowej generacji, przygotowany przez szwedzkie Coffee Stain Studios. Grafika nie jest aż taka zła, lecz prawa fizyki totalnie do kitu (chyba że ktoś chce nieśmiertelną koze która 1 machnięciem rozwali pociąg i poleci na 10000 km).

images?q=tbn:ANd9GcREGuxd-ZGU5buQ4BQAFO2
images?q=tbn:ANd9GcR5AeA3zVuJJVsZVBiTYLn
images?q=tbn:ANd9GcT4MiuqPrPxCh1DyLf_C6R
images?q=tbn:ANd9GcR8TXuzVu81F7_zLF69sTP
images?q=tbn:ANd9GcSYle1Z2Y5DZEGFCgOOdNb
images?q=tbn:ANd9GcQY7wTKwZooNLG-w75GU94
images?q=tbn:ANd9GcRuN2LjH4oYWI_X8dz0qt-
images?q=tbn:ANd9GcRyPRjEaOhF0h_1aiI2L5l

Jak dla mnie gra do d***.

@Edit - Sorry za kiepskie zdjęcia.
Edytowane przez PabloStec
  • 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

@Up - czy do kitu ? Gra mi się ogólnie podoba , zwalona fizyka jest na plus , bo to dzięki niej jest tyle śmiechu i zabawy. Koza dostaje extra moce , dzięki którym można robić co się chce , jednym strzałem z główki odrzuca przedmiot hen , hen w dal , bądź exploduje samochód przy uderzeniu xD . W update pojawia się nowa lokalizacja i nowe achivementy . Gra jest okrojona , ale Mega Zajebista ! Tytuł ciągle się rozwija , więc nie jest źle :D Grę bardzo gorąco polecam ! :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Muszę to napisać, a raczej stwierdzić, ta gra jest tak idiotyczna, porąbana i irytująca, a zarazem fajna, że nie wiem co mam jeszcze napisać.. Polecam spróbować wcielić się w kozę, choć na dziesięć minut. 

ZRYJE BANIE JAK MARIHUNAEN

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gra bez sensu, ale można pograc:D

Ten bez sens nadaje uroku tej grze ;)

• 3 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności