Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 14 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 14 Czerwca 2014 (edytowane) Goat Simulator - czyli symulator kozy nowej generacji, przygotowany przez szwedzkie Coffee Stain Studios. Grafika nie jest aż taka zła, lecz prawa fizyki totalnie do kitu (chyba że ktoś chce nieśmiertelną koze która 1 machnięciem rozwali pociąg i poleci na 10000 km). Jak dla mnie gra do d***. @Edit - Sorry za kiepskie zdjęcia. Edytowane 14 Czerwca 2014 przez PabloStec
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 2 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 @Up - czy do kitu ? Gra mi się ogólnie podoba , zwalona fizyka jest na plus , bo to dzięki niej jest tyle śmiechu i zabawy. Koza dostaje extra moce , dzięki którym można robić co się chce , jednym strzałem z główki odrzuca przedmiot hen , hen w dal , bądź exploduje samochód przy uderzeniu xD . W update pojawia się nowa lokalizacja i nowe achivementy . Gra jest okrojona , ale Mega Zajebista ! Tytuł ciągle się rozwija , więc nie jest źle :D Grę bardzo gorąco polecam ! :P
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 2 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Lipca 2014 Muszę to napisać, a raczej stwierdzić, ta gra jest tak idiotyczna, porąbana i irytująca, a zarazem fajna, że nie wiem co mam jeszcze napisać.. Polecam spróbować wcielić się w kozę, choć na dziesięć minut. ZRYJE BANIE JAK MARIHUNAEN
Zasłużony Fragowicz Gracz_Polak Opublikowano 3 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Bardziej pokręconej gry nie widziałem, polecam pograć po kilku piwach :P
DziubSon Opublikowano 3 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Gra bez sensu, ale można pograc:D
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 3 Lipca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lipca 2014 Gra bez sensu, ale można pograc:D Ten bez sens nadaje uroku tej grze ;)
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi