XdM toXic Opublikowano 12 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Obejrzyjcie do końca :D Edytowane 12 Czerwca 2014 przez XdM toXic
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 I co jest w tym zabawnego Twoim zdaniem, że pies skomli aby wziąć go na kanapę ? Nagrywanie tego typu filmików jest żałosne. Proszę Cię tylko nie odpowiadaj mi, że sposób w jaki skomli.... 1
Var!at Opublikowano 12 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Ale fajny , młody :) Ja mam beagla :P enQ teraz to mnie rozśmieszyłeś hahahah na karetki wyje hahahaah Moja się boi karetek i chowa sie:) Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Var!at
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Bez przesady, chwila zabawy to tam. :) Moja też lubi tak porobić. Albo wyje na przejeżdżającą karetkę. Z rodziną mamy ubaw. :) 1
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 11 Października 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Pozostałe → Gospoda → Humor do Pozostałe → Gospoda → Filmiki z YouTube
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi