Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 A więc podsiadam taki problem iż wchodzę sobie w cs non steam a tu mi jakiś hiszpański albo włoski serwer automatiko wchodzi... co robić ? niemoge dać new game ani find serwer bo to samo a jak przez console to po 10 sec mi przełącza server... Co robić ? może ktoś wie ?
Mlody14 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Elitarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Też tak kiedyś miałem. Przeinstaluj CS'a. Jakiego masz cs'a? Najnowszego? Edytowane 12 Czerwca 2014 przez ZiomaleK 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 nic niedaje.. przeinstalowywałem z 5 razy
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Przeinstaluj na inny dysk, ściągnij nowego cs lub usuń pliki w folderze <----- Nie wiem czy to jest możliwe nigdy nie próbowałem :) 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 a więc tak: dysk mam jeden (1 partycje) wiem iż to jest chore ale niechce mi się dzielić plików a tą partycje miałem od początku. Cs'a nowego ściągałem i nic niedaje a pliki też usuwałem :/
Var!at Opublikowano 13 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Usuń cs ' a . Ściągnij cs v7 , a potem v23 . Wiesz dlaczego tak ci sie robi ?? To przez to że wchodzisz w jakieś ruskie serwery [czyli nie z polski] . A najlepiej kup sobie steam , na allegro masz za 6.59 zł Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Var!at 2
KayaB Opublikowano 13 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Usuń plik autoexec z folderu cstrike_polish. Myślę że powinno pomóc :) Edytowane 13 Czerwca 2014 przez KayaB 1
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 13 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Jest to spowodowane tym, że wchodzisz na jakieś serwery rosyjskie/tureckie albo bułgarskie a tam jest największy syf. Wejdz w folder cstrike_polish i pousuwaj te pliki: (null) autoexec deafult game joystick language server Jeśli to nie pomoże ściągnij to http://www.speedyshare.com/YQrSb/Pliki.rar i wklej do cstrike albo cstrike_polish zależy jaką masz wersje. 1
Var!at Opublikowano 13 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) Jest to spowodowane tym, że wchodzisz na jakieś serwery rosyjskie/tureckie albo bułgarskie a tam jest największy syf. To samo mu mówiłem :) Edytowane 13 Czerwca 2014 przez Var!at
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 (edytowane) mam steama, tak dla jasności ale często mi się cs przez aktualizacje tam psuje więc czasami gram na ns :/ a nie wchodziłem na ruskie ani inne serwery.. pousuwałem i nie pomogło, i po pobraniu plików też nic. Wszyscy macie + za chęci :) Obecnie pobrałem aktualizacje v52 z tego roku i zainstalowałem ją, ale ona nie chce odpalać :O próbowałem jako administrator i ze zgodnością z win 7.Może macie jakieś pomysły ? Piszcie ! Edytowane 13 Czerwca 2014 przez PabloStec
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 13 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Co ci wyskakuje jak odpalasz cs'a przez steam? Może rozwiąże się problem od tej strony :) 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Na Steam mi tylko po aktualizacji źle hasa i to żadko, ale jednak, a tak to mi działa :3 chodzi mi o non steam bo ostatnio np. miałem taką sytuację iż Steam mi się zjebał i do naprawienia tego potrzebowałem 40 min a miałem tylko 20 i chciałem wbić w cs'a, a nie mogłem bo mi ns nie działa :(
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 13 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Po co grasz na ns jak masz steam? nie rozumiem tego. Ratuj steama, a nie grasz na ulow'skim ns'ie... -.- 1
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Czerwca 2014 Tak, ale jak mi się zjebie, a niemam czasu naprawiać to co robić ? (Umiem naprawić ale trzeba czasu, którego niemam wystarczająco) Obecnie mi steam działa więc mi się nie śpieszy.
Rekomendowane odpowiedzi