Skocz do zawartości

[KOSZ] Grafika by TinQa ;3 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Skoro wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę :). Studiuję grafikę i jest to moja pasja, jakby ktoś czegoś potrzebował zapraszam na prv:).

Plakat, który musiałam zrobić jako projekt na studia:

wl7ta8.png

Projekt plakatu na zamówienie pewnej restauracji na sylwestra 2014 (styl Moulin Rouge)

a3oz14.png

Niestety, wiecej prac mam na dysku, który w tym momencie nie wiem gdzie jest o.O ;), ale powyższe grafiki są w 100% wykonane przeze mnie, liczę na szczerą ocenę. ;)

Pozdro :*!

Edytowane przez TinQa ;3
  • Ustrzel fraga! (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mnie się podoba. Ten fotomontaż trochę niesmaczny ze względu na treść xD, ale jako wykonanie to fajnie, fajnie. :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

A gdzie studiujesz? W grafice bardziej skupiasz się na wykonywaniu takich plakatów czy również odskocznię znajdujesz w tworzeniu grafik na różne fora/gry etc?

A Marian przesadza, nie słuchaj go. Delikatny jest. :D 

Opublikowano

Delikutaśny powiedziałabym:D, w Irlandii :) w Galway dokładnie, poki co mam zaliczony pierwszy rok:P. Nie, nie tylko plakaty, wszystko w sumie lubie nowe wyzwania ;>

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ogólnie prace mnie się podobają :). Uuuu w fotomontażu usteczka słabiutko wycięte ^^.

Opublikowano (edytowane)

bo było robione na szybko;d w fotomontażach aż tak sie nie specjalizuje(chyba ze mam jakies smieszne zdjecia znajomych, ktore az sie prosza o przerobienie;p), no i ciagle sie ucze;p, ale dzieki za uwage i opinie :D:), hah usuwam ten a'la fotomontaż , żeby Was nie raził po oczach:D

Edytowane przez TinQa ;3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W Irlandii powiadasz. Wybieram się tam na wakacje (jeżeli można to nazwać wakacjami bo jadę do roboty...), mianowicie do Dublina więc druga strona wyspy ;) Plakaty bardzo fajnie Ci wyszły ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Miesiąc temu już bilety miałem kupione i prace załatwioną ;). Oby tylko wszystko wypaliło ;D

@Nie róbmy off-top'a z działu grafiki ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności