TinQa ;3 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Skoro wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę :). Studiuję grafikę i jest to moja pasja, jakby ktoś czegoś potrzebował zapraszam na prv:). Plakat, który musiałam zrobić jako projekt na studia: Projekt plakatu na zamówienie pewnej restauracji na sylwestra 2014 (styl Moulin Rouge) Niestety, wiecej prac mam na dysku, który w tym momencie nie wiem gdzie jest o.O ;), ale powyższe grafiki są w 100% wykonane przeze mnie, liczę na szczerą ocenę. ;) Pozdro :*! Edytowane 12 Czerwca 2014 przez TinQa ;3 4
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Mnie się podoba. Ten fotomontaż trochę niesmaczny ze względu na treść xD, ale jako wykonanie to fajnie, fajnie. :)
TinQa ;3 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 a bo to tak dla smiechu bylo zrobione ;d dzieki :)
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 A gdzie studiujesz? W grafice bardziej skupiasz się na wykonywaniu takich plakatów czy również odskocznię znajdujesz w tworzeniu grafik na różne fora/gry etc? A Marian przesadza, nie słuchaj go. Delikatny jest. :D
TinQa ;3 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Delikutaśny powiedziałabym:D, w Irlandii :) w Galway dokładnie, poki co mam zaliczony pierwszy rok:P. Nie, nie tylko plakaty, wszystko w sumie lubie nowe wyzwania ;>
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ogólnie prace mnie się podobają :). Uuuu w fotomontażu usteczka słabiutko wycięte ^^.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Te plakaty świetne :D.
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Plakaty jak najbardziej na +.
TinQa ;3 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) bo było robione na szybko;d w fotomontażach aż tak sie nie specjalizuje(chyba ze mam jakies smieszne zdjecia znajomych, ktore az sie prosza o przerobienie;p), no i ciagle sie ucze;p, ale dzieki za uwage i opinie :D:), hah usuwam ten a'la fotomontaż , żeby Was nie raził po oczach:D Edytowane 12 Czerwca 2014 przez TinQa ;3
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 W Irlandii powiadasz. Wybieram się tam na wakacje (jeżeli można to nazwać wakacjami bo jadę do roboty...), mianowicie do Dublina więc druga strona wyspy ;) Plakaty bardzo fajnie Ci wyszły ;)
TinQa ;3 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 a dziekuję:), no druga, jakies 180 km tak na oko :) a prace masz już załatwioną?
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 12 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Miesiąc temu już bilety miałem kupione i prace załatwioną ;). Oby tylko wszystko wypaliło ;D @Nie róbmy off-top'a z działu grafiki ;p
Rekomendowane odpowiedzi