Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 4 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Informacja z pierwszej ręki od godziny 10 rano dzisiejszego dnia na Steam pojawiła się za darmo gra o nazwie Sniper Elite V2. Można ją dostać całkowicie za darmo tylko w tedy, jeżeli dodasz ją do swojej biblioteki steam w ciągu 24 godzin. Także śpieszcie się i cieszcie z promocji ;) A tutaj mały trailerek: https://www.youtube.com/watch?v=ZwJ6zRYsRbw 7
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 4 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Grałem bardzo fajna gra :) .Polecam i idę dodać ją do swojej biblioteki. Dzięki.
Crystal Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zawieszony Opublikowano 4 Czerwca 2014 Właśnie zaciągam ją na dysk nigdy nie miałem do czynienia z tą grą więc oblukam i dam edita dla takich "newbie" jak ja :P
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Gralem dawno temu ale nie wiem czy w to :p zaraz sobie dodam :)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 4 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Dzięki za informację, dodane :)
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2014 Trzeba się na 7 przerzucić ;p
Cool3R. <lamie? Opublikowano 5 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 5 Czerwca 2014 Jeszcze się udało dodać :) dzięki
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Gry → Ze świata gier do Gry → Wszystko o steam
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi