ParalizeDead Opublikowano 12 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 WItam dzisiaj opisze wam sposoby bardzo przydatne na serwerach.Czyli ciche rozbrajanie paki. No to zaczynamy: Pierwszy sposób: Tzw rozbrajanie poprzez kose. Gdy jesteśmy przy pace bierzemy do ręki nóż.Pocieramy lewym przyciskiem myszki o bombe i naciskamy e.Ten trik trzeba wykonac w jednym momencie. Drugi sposób: Rozbrajanie przez latarkę W tym sposobie chodzi o to aby włączyc latarke przy naciśnięciu e.Jest to sposób według mnie najlepszy i najbezpieczniejszy.Mało prawdopodobne,że ktoś usłyszy głos rozbrajanej paki. Trzeci sposób: Zoom Gdy mamy w ręku awp lub inną broń z zoomem możemy się nią posłużyc,aby cicho rozbroic pake.Należy w momencie naciśnięcia e włączyc także zoom. Czwarty sposób: Spam Jest to sposób nie często używany przez graczy.Chodzi o spam bronią.Czyli strzelac i rozbrajac pake. Tyle znam więcej nie pamiętam.Poradnik jest mojego autorstwa.Skupiłem się tu na doświadczeniu.Jest jeszcze skrypt na ciche rozbrajanie paki ale nie będę go podawał.Mam nadzieję,że poradnik się wam przyda i będzie wam służył na długo. Te triki można stosowac na serwerach publicznych.Na ESL nie są one dozwolone. 1
Grubi ! Opublikowano 12 Maja 2014 Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 Nie wiedzaiłem o 3 sposobie, zaraz wypróbuję ;)
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 12 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 Wydaje mi się, że żaden sposób nie działa bez użycia skryptu. Jednak nawet tak jest, to i tak wydajemy dźwięk przez co zabiją nas terroryści, więc mało przydatne.
Napalony25 Opublikowano 12 Maja 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Maja 2014 pomysly dobre ale 4 mnie rozbroil jak strzelajac do paki bedziemy cicho ja rozbrajac :D:D to bez sensu chyba ze chodzi glownie o dziek rozbrajanej paki to sie zgodze :D:D
ParalizeDead Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2014 Tak chodzi o głos paki :).Ja gram w cs'a 3 lata i umiem korzystać z tych trików.Te sposoby działają bez skrypta.Ale jak bardzo chcecie mogę skrypta podać :)
VNM. Opublikowano 27 Maja 2014 Zawieszony Opublikowano 27 Maja 2014 Ciekawe sposoby, wypróbuję na pewno :) A znam również sposób ale nie wiem czy działa, że w momencie gdy wyrzucimy smoke'a i wybucha to w tym samym momencie rozbrajać pakę. nie sprawdzałem ale może działa. Pozdrawiam, V!
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 27 Maja 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2014 dobrze że skryptu nie podasz bo to zakazane i na bana można zasłużyć xD (podczas użytku)
Rekomendowane odpowiedzi