Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam dzisiaj opisze wam sposoby bardzo przydatne na serwerach.Czyli ciche rozbrajanie paki.

No to zaczynamy:

Pierwszy sposób:

Tzw rozbrajanie poprzez kose.

Gdy jesteśmy przy pace bierzemy do ręki nóż.Pocieramy lewym przyciskiem myszki o bombe i naciskamy e.Ten trik trzeba wykonac w jednym momencie.

Drugi sposób:

Rozbrajanie przez latarkę

W tym sposobie chodzi o to aby włączyc latarke przy naciśnięciu e.Jest to sposób według mnie najlepszy i najbezpieczniejszy.Mało prawdopodobne,że ktoś usłyszy głos rozbrajanej paki.

Trzeci sposób:

Zoom

Gdy mamy w ręku awp lub inną broń z zoomem możemy się nią posłużyc,aby cicho rozbroic pake.Należy w momencie naciśnięcia e włączyc także zoom.

Czwarty sposób:

Spam

Jest to sposób nie często używany przez graczy.Chodzi o spam bronią.Czyli strzelac i rozbrajac pake.

Tyle znam więcej nie pamiętam.Poradnik jest mojego autorstwa.Skupiłem się tu na doświadczeniu.Jest jeszcze skrypt na ciche rozbrajanie paki ale nie będę go podawał.Mam nadzieję,że poradnik się wam przyda i będzie wam służył na długo.

Te triki można stosowac na serwerach publicznych.Na ESL nie są one dozwolone.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Wydaje mi się, że żaden sposób nie działa bez użycia skryptu. Jednak nawet tak jest, to i tak wydajemy dźwięk przez co zabiją nas terroryści, więc mało przydatne.

Opublikowano

pomysly dobre ale 4 mnie rozbroil jak strzelajac do paki bedziemy cicho ja rozbrajac :D:D to bez sensu chyba ze chodzi glownie o dziek rozbrajanej paki to sie zgodze :D:D

Opublikowano

Tak chodzi o głos paki :).Ja gram w cs'a 3 lata i umiem korzystać z tych trików.Te sposoby działają bez skrypta.Ale jak bardzo chcecie mogę skrypta podać :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ciekawe sposoby, wypróbuję na pewno :) A znam również sposób ale nie wiem czy działa, że w momencie gdy wyrzucimy smoke'a i wybucha to w tym samym momencie rozbrajać pakę. nie sprawdzałem ale może działa. Pozdrawiam, V!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

dobrze że skryptu nie podasz bo to zakazane i na bana można zasłużyć xD (podczas użytku)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności