Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Jakość serwera - dzisiejsze zmiany (26.04.2014)

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Dzisiaj przeprowadziliśmy wiele testów związanych z pracą serwera. Serwer generował obciążenie w granicach 90-100% na rdzeń, co w konsekwencji serwer się resetował. Po ostatnich zgłoszeniach związanych z 4FUNem, Pukawka zmieniła pewną politykę dot. przeciążonych serwerów i takie serwery są wyłączane i trzeba je ręcznie uruchamiać. Tak się działo i to bardzo często w ostatnich dniach na COD. 

Z przeprowadzonych testów udało się generowane obciążenie zmniejszyć DWUKROTNIE, powtarzam dwukrotnie. I chciałbym zapytać graczy o kilka rzeczy. Mianowicie jak się teraz gra, jaka jest jakość oddawanych strzałów i ich celności. Gra się lepiej, gorzej niż chociażby wczoraj czy może nie odczuwacie różnicy? A może występują jakieś lagi? Bardzo proszę wszystkich o komentarz w tej sprawie. Komentarz nie powinien być na podstawie jednej gry (jednej mapy), a na podstawie przegranych chociażby 3 map.

Jest to bardzo ważne i potrzebne. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

W porównaniu do wczoraj to różnica jak między niebem a ziemią ale nie ma się co dziwić jeżeli obciążenie zostało zredukowane dwukrotnie. Dobra robota 

Opublikowano

Zdecydowanie lepiej oddaje się strzały, jak pisał kolega wyżej :>

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

4 mapki gry, jeden lag, jakoś strzałów jest lepsza z racji nieco mniejszych pingów i braku mini-lagów. Ogółem gra gitara.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

No Nesty, muszę Cię pochwalić, a zarazem Tobie podziękować bo odpieprzyłeś kawał dobrej roboty.

Nie wiem na jakim poziomie jesteś, ale czarować to potrafisz (:

• Właściciel
Opublikowano

Nie wiem na jakim poziomie jesteś

99 w metinie. A tak na poważnie, dziękuję za miłe słowa. Cieszę się, że moja praca jest doceniana i mam nadzieję, że niebawem kolejne zmiany na majówkę wywołają kolejne uśmiechy na twarzy.

Chciałbym zapytać znowu jak się teraz gra, bo znowu kilka rzeczy zmieniłem :-) I nie wiem czy koniecznie na lepsze, wszystko do testów. Jeżeli testy przejdą pomyślnie, to mamy jeden z największych problemów z głowy. 

Opublikowano

Serwer dziala poprawnie, jestem nowym graczem i nie widze problemow z lagami, przycinkami.

Opublikowano

Serwer według mnie działa świetnie. Brak crashy, lagów i zbędnych przycinek. Czego można chcieć więcej? 

Gratulacje Nesty :)

• 10 lat później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony jako nieaktualny i przeniesiony do Archiwum serwerów

[!] Treści zawarte w tym temacie mogą być dalej przydatne i z tego względu pozostaną do dalszego wglądu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności