AsSteX Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Cześć, pobrałem program którym można puszczać dźwięki w cs 1.6, lecz mam pewien problem. All dobrze zrobiłem dodałem ale w cs mi nie działa. wie ktoś może o co chodzi?
dzek daniels Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Myślę, że najszybciej znajdziesz odpowiedź na google.pl musisz trochę poszperać, wątpię żeby ktoś mógł Ci stąd pomóc. A tak BTW w McGrzesia się bawisz?
AsSteX Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Szukałem na google, Nie bawię się w McGrzesia. Po prostu z nudy czasami bym się pobawił tym;p
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 A masz mikrofon?
AsSteX Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Do programu nie potrzebny jest mikrofon.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jak możesz przekazywać dźwięki do cs bez mikrofonu? Nawet program nie może tego zrobić bez mikrofonu, gdyż do wytwarzania dźwięków w tej grze jest potrzebne zewnętrzne źródło, które będzie generowało głos. Podlacz mikrofon (o ile posiadasz) i wlacz program - wtedy może jedynie zadziałać. 1
SeQndo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jest takie coś jak mix stereo. Jeżeli chcesz puszczać nagrania z komputera, czyli wewnątrz to przez mix stereo, a jeżeli zewwnątrz to potrzeba mikro i bez mix stereo.
AsSteX Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Używam programu HLSS, Tam wrzucam muzykę i binduję dany utwór na obojętny klawisz. Następnie gdy go naciskam powinien u góry wyskoczyć czarny pasek ze ścieżką do tego pliku, nie wyskakuje on w cs lecz na pulpicie, więc w cs nie mogę go uruchomić. Program nie potrzebuje dostępu do Mikrofonu, ale podłączyłem i jest nadal to samo.
SeQndo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Jezeli tak, to musisz poszperać w ustawieniach w CS. 1
AsSteX Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ok dzięki. W takim razie do zamknięcia.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi