Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, pobrałem program którym można puszczać dźwięki w cs 1.6, lecz mam pewien problem. All dobrze zrobiłem dodałem ale w cs mi nie działa. wie ktoś może o co chodzi?

Opublikowano

Myślę, że najszybciej znajdziesz odpowiedź na google.pl musisz trochę poszperać, wątpię żeby ktoś mógł Ci stąd pomóc. A tak BTW w McGrzesia się bawisz?

Opublikowano

Szukałem na google, Nie bawię się w McGrzesia. Po prostu z nudy czasami bym się pobawił tym;p

Opublikowano

Jak możesz przekazywać dźwięki do cs bez mikrofonu? Nawet program nie może tego zrobić bez mikrofonu, gdyż do wytwarzania dźwięków w tej grze jest potrzebne zewnętrzne źródło, które będzie generowało głos. Podlacz mikrofon (o ile posiadasz) i wlacz program - wtedy może jedynie zadziałać.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jest takie coś jak mix stereo. Jeżeli chcesz puszczać nagrania z komputera, czyli wewnątrz to przez mix stereo, a jeżeli zewwnątrz to potrzeba mikro i bez mix stereo.

Opublikowano

Używam programu HLSS, Tam wrzucam muzykę i binduję dany utwór na obojętny klawisz. Następnie gdy go naciskam powinien u góry wyskoczyć czarny pasek ze ścieżką do tego pliku, nie wyskakuje on w cs lecz na pulpicie, więc w cs nie mogę go uruchomić. 

Program nie potrzebuje dostępu do Mikrofonu, ale podłączyłem i jest nadal to samo.

• 5 miesięcy temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności