Skocz do zawartości

Perk "Nanosuit"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wy na to, aby wprowadzić nowy perk o nazwie "Nanosuit"

+ (plusy) :

- jest niewidzialny jak ninja 

- (minusy) :

- [gracz] ma 1 hp 

==================================================================================

Zanim zaczniecie to komentować, pomyślcie rozważnie :))) 

Opublikowano

jak ninja czyli ma 'poswiatke' zielona? jezeli tak to na nie.

Powinna byc to calkowita niewidzialnosc, bo jak wiadomo gdy wystrzelisz pocisk zostaje cos w rodzaju ognia po tym mozna by zlokalizowac danego gracza.

Opublikowano

też, myślałem nad całkowitą niewidzialnością :)) (widać mu tylko cień)

Opublikowano

Moim zdaniem jest to bezsensu ponieważ, na serwerze są dobre perki i nie trzeba tego wprowadzać. Byłby on jak ninja z bronią. Ja jestem na Nie ;)

Opublikowano (edytowane)

Z tego co na innych serverach zaobserwowałem ten perk cieszył się wielką popularnością xD

perk może wystąpić wciągu mapki 1 lub 2 osobach :)))

Edytowane przez tako
Opublikowano (edytowane)

pomyślcie co by było w przypadku nano + konspirant/kapitan +VIP -wielki płacz i nuke murowane :)

Edytowane przez SQN
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na nie , za pro na tego coda . 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Też jestem na nie za dużo płaczu by było na serwerze , popieram całkowicie SQN że z klasami premium byłaby jatka a co z tym idzie wiadomo 

Opublikowano

Na nie ... klasa premium + Nano + Kupywanie życia w sklepie ... koleś jest po takim czymś nie do pokonania a na na serwie ludzie płaczą ...

Opublikowano

o matko..... Można zablokować kupowanie hp w sklepiku dla perku. A co do propozycji to jestem na tak.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Absolutnie na nie, znam ten perk z innych serwerów CoD mod, ale akurat na tym to raczej nie przejdzie, już pomijam fakt że Kapitan, Snajper, Konspirant czy coś podobnego siałby postrach z takim perkiem. W dodatku sam perk jest przynajmniej według mnie nudny i nie widzi mi się na tym serwerze. Sądzę że temu serwerowi przydałoby się dodać z 3 ciekawe perki, ale ten akurat nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności