tako Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2014 co wy na to, aby wprowadzić nowy perk o nazwie "Nanosuit" + (plusy) : - jest niewidzialny jak ninja - (minusy) : - [gracz] ma 1 hp ================================================================================== Zanim zaczniecie to komentować, pomyślcie rozważnie :)))
kropek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 23 Kwietnia 2014 jak ninja czyli ma 'poswiatke' zielona? jezeli tak to na nie. Powinna byc to calkowita niewidzialnosc, bo jak wiadomo gdy wystrzelisz pocisk zostaje cos w rodzaju ognia po tym mozna by zlokalizowac danego gracza.
tako Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 też, myślałem nad całkowitą niewidzialnością :)) (widać mu tylko cień)
kubason Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Moim zdaniem jest to bezsensu ponieważ, na serwerze są dobre perki i nie trzeba tego wprowadzać. Byłby on jak ninja z bronią. Ja jestem na Nie ;)
tako Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Z tego co na innych serverach zaobserwowałem ten perk cieszył się wielką popularnością xD perk może wystąpić wciągu mapki 1 lub 2 osobach :))) Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez tako
Właściciel GET Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 24 Kwietnia 2014 A umiesz coś napisać oprócz "xddd", robiąc przy tym z siebie idiotę? Perk jest przesadzony, nie. 1
SQN Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) pomyślcie co by było w przypadku nano + konspirant/kapitan +VIP -wielki płacz i nuke murowane :) Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez SQN
Zasłużony Fragowicz RasTa.! Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Na nie , za pro na tego coda .
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Też jestem na nie za dużo płaczu by było na serwerze , popieram całkowicie SQN że z klasami premium byłaby jatka a co z tym idzie wiadomo
FaJciK Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Na nie ... klasa premium + Nano + Kupywanie życia w sklepie ... koleś jest po takim czymś nie do pokonania a na na serwie ludzie płaczą ...
JacKobi Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 o matko..... Można zablokować kupowanie hp w sklepiku dla perku. A co do propozycji to jestem na tak. 1
ShizukaOni Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Absolutnie na nie, znam ten perk z innych serwerów CoD mod, ale akurat na tym to raczej nie przejdzie, już pomijam fakt że Kapitan, Snajper, Konspirant czy coś podobnego siałby postrach z takim perkiem. W dodatku sam perk jest przynajmniej według mnie nudny i nie widzi mi się na tym serwerze. Sądzę że temu serwerowi przydałoby się dodać z 3 ciekawe perki, ale ten akurat nie.
Zasłużony Fragowicz Wymiar Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie, nie przejdzie.
Rekomendowane odpowiedzi