Skocz do zawartości

[ARCHIWUM] Czy potrzebny jest deathstreak

GET

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Czy ktoś w ogóle wie, że na serwerze posiadamy deathstreak? Może garstka osób. A kto tego używa lub wie, co daje? Też mało... Pytanie tu się rodzi: czy to jest potrzebne graczom? No chyba, że tak - zapraszam do komentowania. 

Pozdr.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem jest to przydatne gdyż pomaga trochę słabszym graczom tylko ludzie tego nie zauważają.  Jestem za tym  aby zostawić deathstreak'a

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Na moje jest to zbędne. Jak ktoś nie ogarnia na COD to nawet to mu nie pomoże.

Opublikowano

Moim zdaniem nie jest to nikomu potrzebne. Mało osób o tym wie, a jeszcze mniej z tego korzysta. Gram na serwerze 2 miesiące, a jeszcze nigdy nie użyłem deathstrike'a.

//edit

Wiem nesty. DH denerwuje nowych graczy którzy często padają, a w dodatku DH ich zabija na początku rundy. Jestem za usunięciem DH z serwera.

• Właściciel
Opublikowano

Ponieważ DH samo się uaktywnia tak naprawdę. Często widzieliśmy, jak np. ktoś "pływał" na respie, a potem albo wybuchał albo miał guzik do wybuchu. To jest właśnie DH.

Opublikowano

Dopiero dzisiaj się dowiedziałem że coś takiego istnieje... A gram tyle samo co Awaretto. Moim zdaniem na pewno nie jest to ani potrzebne, ani nie urozmaica jakoś rozgrywki, jeżeli ode mnie by to zależało to bym tą opcję usunął, zresztą i tak by pewnie zdecydowana większość by tego nawet nie zauważyła bo chyba nikt tego nie używa. Absolutnie niepotrzebne.

EDIT: Przepraszam za podwójnego posta ale coś mi ścieło przeglądarkę...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Myślę ze nie potrzebny ja tez nie wiedziałem o żadnym ds  , a jak się samo używa to nigdy nie zauważyłem tego :) 

• 10 lat później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony jako nieaktualny i przeniesiony do Archiwum serwerów

[!] Treści zawarte w tym temacie mogą być dalej przydatne i z tego względu pozostaną do dalszego wglądu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności