Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Cześć mam pewien problem z partycją która utworzyła mi się gdy chciałem zainstalować linuxa (to już dobre 2 miechy temu). Od tego czasu mam "niezniszczalną" partycję G:, której nie mogłem zmienić na zwykłą aby ją usunąć nie podołały temu 2 programy magic partition i EU partition (nie pamiętam dokładnie tych dwóch nazw ale mniej więcej takie były). Co najdziwniejsze partycja zabiera mi z dysku 100mb a nawet nie wiem z jakiego :/. A niżej widać, że jest to partycja systemowa i że nie da się jej usunąć :/
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Web, komputery, software do Hyde park → Web, komputery, software → Komputery
Krystek Opublikowano 27 Października 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 27 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi