Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Były ogromne zmiany marcowe, pora teraz na mega zmiany kwietniowe! 

Przede wszystkim zacznę od gratulacji, bo to będą jedna z najważniejszych zmian w tym miesiącu. Otóż, Semir wraz z Fatalem otrzymali awans w postaci opiekunów serwerów. Fatal zastąpi kovala na tym stanowisku, lecz koval nadal pozostanie adminem 4FUN. Miejmy nadzieję, że oby dwoje poradza sobie dobrze w swojej roli, ponieważ opiekun serwera to nie jest byle jaka ranga, byle jakie prawa czy brak obowiązków. To pewna odpowiedzialność, która będzie ciążyć nad tymi osobami.

Dalej, utworzyliśmy całkowicie nową rangę "Strażnik fragów". Jest ona analogiczna do popularnej "Blacklisted" lub "Unban team". Na razie otrzymali ją peshu i milis3, mile widziane niebawem podania i pomoc :) Chyba zbyt dużo nie trzeba przedstawiać o co chodzi z tą rangą, a jeżeli trzeba, to napiszę w skrócie, że będzie zajmować się kwestiami banów, zgłoszeń i screenów.

Zamierzamy przeprowadzić 5 losowań na fejsie. W każdym z losowań, pojawi się kod na serwer w Pukawce oraz kody do różnych usług w sklepie. Zapraszamy, dni i godziny są tajemnicą, dlatego warto nas śledzić :) https://www.facebook.com/siecfragujemy

Serwery przeszły w stan wiosenny. Poniżej znajdziecie istotne informacje: 

a) planujemy wydać dzisiaj mały update do serwera COD, a także GG+DM.

b) oficjalnie 14 kwietnia startuje serwer CS:GO ze stabilnymi, bez ani jednego drgnięcia z 128 TR. Serwer będzie posiadał 20 slotów, mod: FFA, FastDROP, gameme, sourcebans, vip z rezerwacją slota (dla płci pięknej, slot darmowy!), 4-5 map. Jakość zapewni nam nie kto inny jak Pukawka.pl. Koszt serwera niestety jest bardzo drogi, ponieważ cena za slot wyniesie 7,50. Miejmy tylko nadzieję, że CS:GO serwer szybko się zapełni i będziemy mogli wydać kolejny serwer CS:GO z czasem. 

c) 14 kwietnia planujemy również update poważniejszy do COD oraz GG+DM.

Informujemy również, że cena slotów przy płatności SMS za daną ilość dni poszły niestety w górę i zostaną one na stałe. Jest to jedyna zła informacja dla graczy w tym dniu. Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertę i miejmy nadzieję, że nie ceny nie odstraszą potencjalnych klientów do zakupu slotów na naszych serwerach.

Mamy nadzieję, że zmiany podobają się i unowocześnią, a także usprawnią działanie zarówno forum jak i sieci.

Przypominamy, iż jutro w godzinach nocnych, usługi będą nieaktywne do koło 7-8 rano.

Pozdrawiamy,
FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 11
Opublikowano

14 lutego planujemy również update poważniejszy do COD oraz GG+DM. dawno temu ? :D 
Ps jak coś mogę zawsze coś pomóc.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dziękuje za to wyróżnienie i kredyt zaufania obiecuję, że postaram się jak najlepiej potrafię sprawować swoją funkcję.

Opublikowano

Fatal juz wiem czego razem z Polishem nie mogliśmy z ciebie wyciągnąć ;) Nesty co do CS GO nie ma obaw rozkręci sie na 100 % 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Powiedziałem że będzie niespodzianka :)

W każdym bądź razie dziękuję za zaufanie. I pozostaje Wam jedynie mieć nadzieję, że to ogarnę i niczego nie spieprzę :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gz wszystkim..

Opublikowano

No to Fatal wypadało by to oprzeć o bufet :D:D Ty stawiasz oczywiście :D <ninja>

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Udało się mi wylosować slota na miesiąc na Dd2 ;). Jestem takim geniuszem, że podałem zły email

• Właściciel
Opublikowano

Wiem już, co jest przyczyną błędów związanych z plikami .wad! Odpowiada za to FastDL Pukawki. Niebawem pliki .wad zostaną poprawione na każdym serwerze, zatem spodziewajcie się wzrost ilości graczy STEAM oraz zmniejszenie problemów z ich pobieraniem :)

Zatem wstępnie wykluczam, aby w jakikolwiek sposób valve aktualizacją spowodowało te problemy. Zobaczymy, czas pokaże.

Pozdrawiam 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Właściciel
Opublikowano

Wiem już, co jest przyczyną błędów związanych z plikami .wad! Odpowiada za to FastDL Pukawki. Niebawem pliki .wad zostaną poprawione na każdym serwerze, zatem spodziewajcie się wzrost ilości graczy STEAM oraz zmniejszenie problemów z ich pobieraniem :)

Zatem wstępnie wykluczam, aby w jakikolwiek sposób valve aktualizacją spowodowało te problemy. Zobaczymy, czas pokaże.

Pozdrawiam 

Problem rozwiązany.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Myślę, że do końca kwietnia, będzie można zauważyć coś nowego.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności