Właściciel GET Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Były ogromne zmiany marcowe, pora teraz na mega zmiany kwietniowe! Przede wszystkim zacznę od gratulacji, bo to będą jedna z najważniejszych zmian w tym miesiącu. Otóż, Semir wraz z Fatalem otrzymali awans w postaci opiekunów serwerów. Fatal zastąpi kovala na tym stanowisku, lecz koval nadal pozostanie adminem 4FUN. Miejmy nadzieję, że oby dwoje poradza sobie dobrze w swojej roli, ponieważ opiekun serwera to nie jest byle jaka ranga, byle jakie prawa czy brak obowiązków. To pewna odpowiedzialność, która będzie ciążyć nad tymi osobami. Dalej, utworzyliśmy całkowicie nową rangę "Strażnik fragów". Jest ona analogiczna do popularnej "Blacklisted" lub "Unban team". Na razie otrzymali ją peshu i milis3, mile widziane niebawem podania i pomoc :) Chyba zbyt dużo nie trzeba przedstawiać o co chodzi z tą rangą, a jeżeli trzeba, to napiszę w skrócie, że będzie zajmować się kwestiami banów, zgłoszeń i screenów. Zamierzamy przeprowadzić 5 losowań na fejsie. W każdym z losowań, pojawi się kod na serwer w Pukawce oraz kody do różnych usług w sklepie. Zapraszamy, dni i godziny są tajemnicą, dlatego warto nas śledzić :) https://www.facebook.com/siecfragujemy Serwery przeszły w stan wiosenny. Poniżej znajdziecie istotne informacje: a) planujemy wydać dzisiaj mały update do serwera COD, a także GG+DM. b) oficjalnie 14 kwietnia startuje serwer CS:GO ze stabilnymi, bez ani jednego drgnięcia z 128 TR. Serwer będzie posiadał 20 slotów, mod: FFA, FastDROP, gameme, sourcebans, vip z rezerwacją slota (dla płci pięknej, slot darmowy!), 4-5 map. Jakość zapewni nam nie kto inny jak Pukawka.pl. Koszt serwera niestety jest bardzo drogi, ponieważ cena za slot wyniesie 7,50. Miejmy tylko nadzieję, że CS:GO serwer szybko się zapełni i będziemy mogli wydać kolejny serwer CS:GO z czasem. c) 14 kwietnia planujemy również update poważniejszy do COD oraz GG+DM. Informujemy również, że cena slotów przy płatności SMS za daną ilość dni poszły niestety w górę i zostaną one na stałe. Jest to jedyna zła informacja dla graczy w tym dniu. Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertę i miejmy nadzieję, że nie ceny nie odstraszą potencjalnych klientów do zakupu slotów na naszych serwerach. Mamy nadzieję, że zmiany podobają się i unowocześnią, a także usprawnią działanie zarówno forum jak i sieci. Przypominamy, iż jutro w godzinach nocnych, usługi będą nieaktywne do koło 7-8 rano. Pozdrawiamy,FGTeam 11
Pozdro600 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 14 lutego planujemy również update poważniejszy do COD oraz GG+DM. dawno temu ? :D Ps jak coś mogę zawsze coś pomóc. 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Cały czas mi się myli i zamiast kwietnia, wpisuje lutego. Dzięki.
arczii Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 pieknie pieknie! :)
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dziękuje za to wyróżnienie i kredyt zaufania obiecuję, że postaram się jak najlepiej potrafię sprawować swoją funkcję.
~Tic-TaC Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Fatal juz wiem czego razem z Polishem nie mogliśmy z ciebie wyciągnąć ;) Nesty co do CS GO nie ma obaw rozkręci sie na 100 %
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 cieszą mnie te zmiany :)))) powodzenia chłopaki! xD
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Powiedziałem że będzie niespodzianka :) W każdym bądź razie dziękuję za zaufanie. I pozostaje Wam jedynie mieć nadzieję, że to ogarnę i niczego nie spieprzę :D
Yard Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 peshu i milis3, gratulacje ;)
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gz wszystkim..
PumbAA Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No to Fatal wypadało by to oprzeć o bufet :D:D Ty stawiasz oczywiście :D <ninja> 1
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udało się mi wylosować slota na miesiąc na Dd2 ;). Jestem takim geniuszem, że podałem zły email
Właściciel GET Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wiem już, co jest przyczyną błędów związanych z plikami .wad! Odpowiada za to FastDL Pukawki. Niebawem pliki .wad zostaną poprawione na każdym serwerze, zatem spodziewajcie się wzrost ilości graczy STEAM oraz zmniejszenie problemów z ich pobieraniem :) Zatem wstępnie wykluczam, aby w jakikolwiek sposób valve aktualizacją spowodowało te problemy. Zobaczymy, czas pokaże. Pozdrawiam 2
Psychoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nesty zapomniales ze MINUS tez posiada taka range ^^
Właściciel GET Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Przecież minus awansował kilka dni temu.....
Właściciel GET Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Właściciel Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Wiem już, co jest przyczyną błędów związanych z plikami .wad! Odpowiada za to FastDL Pukawki. Niebawem pliki .wad zostaną poprawione na każdym serwerze, zatem spodziewajcie się wzrost ilości graczy STEAM oraz zmniejszenie problemów z ich pobieraniem :) Zatem wstępnie wykluczam, aby w jakikolwiek sposób valve aktualizacją spowodowało te problemy. Zobaczymy, czas pokaże. Pozdrawiam Problem rozwiązany. 1
Zasłużony Fragowicz BONO Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Myślę, że do końca kwietnia, będzie można zauważyć coś nowego. Pozdrawiam 1
Rekomendowane odpowiedzi