Skocz do zawartości

PROPOZYCJA #1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa pluginu:

Advanced Bullet Damage

Krótki opis pluginu:

Prosty, a zarazem bardzo znany plugin który pokazuje na środku, na kolorowo zadane / otrzymane obrażenia. W wersji advanced, aby uniknąć "pseudo wh" u graczy można wyłączyć pokazywanie obrażeń gdy kule trafiły gracza przez ścianę

Link do pluginu:

http://www.forums.wiaderko.com/przydatne-pluginy-amx-i-amxx/171194-advanced-bullet-damage-pokazywanie-zadanych-otrzymanych-obrazen.html

Nazwa pluginu:

Spadochron

Krótki opis pluginu:

Dzięki temu pluginowi, gracz może kupić spadochron! Gdy np skoczymy z wysoka, możemy włączyć sobie spadochron, i dzięki spadochronowi nie zabije nas czy nie stracimy hp.

Link do pluginu:

http://www.cscenter.pl/pluginy_amx_mod_x/211-spadochron_parachute_w_counter_strike.html

Proszę o wprowadzenie tych modów były one na rybnej od początku serwera oraz na fragujemy przez pewien czas ale ktoś usunął nie wiem czemu bardzo przydatne rzeczy na takim serwerze, druga sprawa to muzyka pod koniec rundy również została usunięta a zawsze lepiej sie grało,kolejna rzecz to ALLTALK oraz CZARNE FLESZE,dostane lekko od razu mam czarno przed oczami beznadzieja a alltalk to samo nie mozna zagrac team play bo inni slysza - porazka

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem alltalk i czarne flesze lepiej jak by zostały.

• Właściciel
Opublikowano

Bullet damage i spadochron nie wchodzą w grę.

Nie nazywaj "porażka", bo wszystkiego nie ustawiłem. Alltalk został już zrobiony przed Twoim tematem, czarny flesh nie wiem co w nim jest nie tak.

Pisz inne propozycje.

Opublikowano

Moin zdaniem alltalk jest dobry na 4fun. Popieram zdanie wielebnego Jezusa Chrystusa :) zrobcie cos z tym !

Bullet damage i spadochron nie wchodzą w grę.

Nie nazywaj "porażka", bo wszystkiego nie ustawiłem. Alltalk został już zrobiony przed Twoim tematem, czarny flesh nie wiem co w nim jest nie tak.

Pisz inne propozycje.

To przynajmniej muzyke jakas dodajcie.. :>
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Bullet DMG - do dupy

RS - Do dupy

Spadochron - Do dupy

:> Takie moje zdanie . Te pluginy moim zdaniem na 4FuN , a nie na Serwer gdzie gra sie 3 mapy , i np. spadochron nie jest potrzebny bo nie ma aż tak dużych wysokości na mapach... ;)

EDIT@ Wyrzucił bym Czarne Flesze i muzyke po oślepieniu...

Opublikowano

Bullet DMG - do dupy

RS - Do dupy

Spadochron - Do dupy

:> Takie moje zdanie . Te pluginy moim zdaniem na 4FuN , a nie na Serwer gdzie gra sie 3 mapy , i np. spadochron nie jest potrzebny bo nie ma aż tak dużych wysokości na mapach... ;)

EDIT@ Wyrzucił bym Czarne Flesze i muzyke po oślepieniu...

Eee na Nuke by sie spadochron przydał.. :> ale bez niego jakos przezyje ;))
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chodzi o D/I/N to spadochron jest niepotrzebny a szczególnie Damage.

Plugin co pokazuje obrażenia to jest dobry na 4Fun a nie na tym serwerze.

• Właściciel
Opublikowano

Tak wgl za dużo jest pluginów ala 4 fun na serwerze

Co? To Wy chcecie zrobić 4FUN ze serwera. Za dużo pluginów, to po co gadasz że chcecie więcej? :O

• Właściciel
Opublikowano

Nie, ma się grać przyjemnie. Przyzwyczailiście się do tamtego serwera, teraz jest nowa odsłona i musicie się przyzwyczaić.

Gadasz, że pluginów jest dużo 4FUN, wskaż mi które. RS jest FUN, Parachute (spadochron) fun, pokazywanie obrazeń fun. Wtedy możesz sobie nazywać to 4FUNem - nie obecnie.

Opublikowano

Własnie dlaczego nie moze byc po staremu? PRO57AR dobrze napisał, wydaje mi sie ze wtedy grało wiecej osob.. Teraz jak wam sie zadna propozycja nie podoba to zrobcie przynajmniej wymuszenie interpu, bo duzo ludzi płacze i zgania na interp jak nie moze trafic nikogo.. Pozdr.

STOP ACTA !!!

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

po ch** ten spadochron ? jak chcą to niech idą na 4fun'a...

Opublikowano

Ja też nie rozumiem po co ten spadochron rs itd. Grałem na tym serwie w ostanim czasie i przypominał mi 4 fun a w nazwie serwer co innego pisze.

Nie podoba się to wypad na 4 funa

Opublikowano

Nie, ma się grać przyjemnie. Przyzwyczailiście się do tamtego serwera, teraz jest nowa odsłona i musicie się przyzwyczaić.

Gadasz, że pluginów jest dużo 4FUN, wskaż mi które. RS jest FUN, Parachute (spadochron) fun, pokazywanie obrazeń fun. Wtedy możesz sobie nazywać to 4FUNem - nie obecnie.

Te łebszot itp to głupota mam glosno sluchawki zeby slychac tupot czy coś a jak gra 15 osob i co chwile jest łebszot albo inne pedalskie odgłosy to nie da sie skupic na grze i to wg mnie jest bardziej 4fun niz pokazywanie zadanych obrazen,ale dobra ..

Tak tak musicie sie przyzwyczaić no tylko,że słabo idzie z tym przyzwyczajeniem admini robia serwer pod siebie a nie pod graczy. Coś widać,ze gracze się nie przywyczaili bo po tych zmianach gra coraz mniej stałych graczy ( nie mowie tu tylko o sobie ale widze co sie dzieje)

Amend

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mamy już serwer 4fun więc nie będziemy upodabniać tego serwer , każdy serwer powinien być innego typu.

PTB by się jeszcze przydało, i opcja która umożliwia wyłączenie dźwięku typu HS jak na puchatku.

Co do wypowiedzi poprzedniego użytkownika mogę powiedzieć ,że ci dawni stali gracze tzw. nie ogary poszły sobie na inne serwery gdzie mogą się pobawić z ludźmi na swoim poziomie, i z tego co widzę ci najbardziej ogarnięci w zostali , bo pożegnaliśmy nie ład ! Na serwerze jest teraz pełen komfort gry ;)

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności