NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 24 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2014 (edytowane) WITAM! Mam zamiar stworzyć film prezentujący SIEĆ SERWERÓW fragujemy. Teraz tak sam nic nie zrobię oczywiście :P zajmę się składaniem tego do kupy. Potrzebuję waszej pomocy, czyli waszych akcji. Teraz pytanie jakie akcje? Oczywiście pokazujące mega skilla, ale nie tylko. Potrzebne będą również śmieszne akcje, sytuacje żeby pokazać że na serwerach jest fajna i luźna atmosfera. Kto by się pisał na takie coś? Może macie jakieś propozycje? Zapraszam do współpracy i do dyskusji 7! EDIT! Filmiki, demka podsyłajcie do mnie na PW albo w wiadomości na youtube: http://www.youtube.com/user/NesDBN (tam zapewne będę częściej zaglądał bo wyjeżdżam na 2 dni :D ) 7! Edytowane 26 Lutego 2014 przez NieBojSiePlamyNaSwetrze
Właściciel GET Opublikowano 24 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 24 Lutego 2014 No właśnie, potrzeba akcji. Ja mam kilka, ale to dopiero w następnym tygodniu bym podesłał...
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 24 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2014 Mam swoją starą akcję, która była na konkurs (wyszło na farcie, ale moim zdaniem nie jest zła). Może się przyda ;)
Zasłużony Fragowicz Hs^Fatal1T Opublikowano 24 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2014 Jak tylko będę miał jakąś dobrą akcję to Ci wysyłam :)
SawolskY Opublikowano 24 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja często mam akcje na farcie, więc odpalam Frapsa i lecę na serwer^^.
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2014 nie musi być fraps wystarczy mi link do demka z hltv i czas danej mapy mniej więcej, oraz krótki opis
Diler z 1 gramem. Opublikowano 24 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja mam pare ciekawych akcji z waszego serwera tylko jedną , ale powinna się nadać . Jeśli byś ją chciał pisz do mnie podeśle ci ją ;) Pozdrawia Diler z 1 gramem . :P
NieBojSiePlamyNaSwetrze Opublikowano 24 Lutego 2014 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lutego 2014 Ja mam pare ciekawych akcji z waszego serwera tylko jedną , ale powinna się nadać . Jeśli byś ją chciał pisz do mnie podeśle ci ją ;) Pozdrawia Diler z 1 gramem . :P to masz parę ciekawych czy tylko jedną? :D pisz ze zrozumieniem :D podeślij na PW
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 26 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 Dziś Ci podeślę dwie akcje. ;)
Legendarny Fragowicz Kurwikłak Opublikowano 26 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja po 19 podeśle link do htlv
Właściciel GET Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Właściciel Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi