Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

WITAM!

Mam zamiar stworzyć film prezentujący SIEĆ SERWERÓW fragujemy.

Teraz tak sam nic nie zrobię oczywiście :P zajmę się składaniem tego do kupy. Potrzebuję waszej pomocy, czyli waszych akcji. Teraz pytanie jakie akcje? Oczywiście pokazujące mega skilla, ale nie tylko. Potrzebne będą również śmieszne akcje, sytuacje żeby pokazać że na serwerach jest fajna i luźna atmosfera. Kto by się pisał na takie coś? Może macie jakieś propozycje? Zapraszam do współpracy i do dyskusji

7!

EDIT!

Filmiki, demka podsyłajcie do mnie na PW albo w wiadomości na youtube: http://www.youtube.com/user/NesDBN (tam zapewne będę częściej zaglądał bo wyjeżdżam na 2 dni :D )

7!

Edytowane przez NieBojSiePlamyNaSwetrze
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mam swoją starą akcję, która była na konkurs (wyszło na farcie, ale moim zdaniem nie jest zła). Może się przyda ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak tylko będę miał jakąś dobrą akcję to Ci wysyłam :)

Opublikowano

Ja mam pare ciekawych akcji z waszego serwera tylko jedną , ale powinna się nadać . Jeśli byś ją chciał pisz do mnie podeśle ci ją ;)

Pozdrawia Diler z 1 gramem .  :P

Opublikowano

Ja mam pare ciekawych akcji z waszego serwera tylko jedną , ale powinna się nadać . Jeśli byś ją chciał pisz do mnie podeśle ci ją ;)

Pozdrawia Diler z 1 gramem .  :P

to masz parę ciekawych czy tylko jedną? :D pisz ze zrozumieniem :D podeślij na PW

• 1 miesiąc temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności