Czarna Biala Magia Opublikowano 11 Lutego 2014 Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2014 Siema Wiecie czemu nie moge wejść na 4funa?? na wszystkie serwery nie ma problemu i wczoraj też bez problemu a dzisiaj nie moge? pokazuje jak bym miał bana... Hasło na Vip-a normalnie wpisałem i nic... z góry dzięki za pomoc
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 11 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2014 Pokazuje Ci się jakiś komunikat, czy może serwer jest pełny? Opisz swoją sytuację podczas próby wchodzenia na serwer.
Czarna Biala Magia Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2014 serwer nie jest pełny. Ładuje kawałek a potem wyskakuje : You have been disconet from this serwer. Reason: kicked:you heve no entry to the serwer... i nie mam pojecia co to jest
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 11 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2014 Może dostałeś bana np. Na 5 minut za duży ping. Sprawdź w amx czy Twój Ip jest zbanowany. Jeśli to nie pomoże, to wydaje mi się, iż za godzinę, dwie problem sam się rozwiąże.
Czarna Biala Magia Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2014 no właśnie sprawdziłem i bana nie mam jest ze IP jest ok i nie mam bana, no trudno poczekam i zobaczymy. Dzieki ;]
Właściciel GET Opublikowano 11 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 11 Lutego 2014 Dproto pewnie Cię zablokowało, odczekaj 120 minut.
Rekomendowane odpowiedzi