Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Witam! Jak pewnie niektórzy zauważyli, nie gram ostatnio w cs'a. Nie jest to kwestia braku czasu, tylko problem z cs'em.

Sytuacja wygląda następująco: jest wieczór, gram sobie spokojnie i wszystko ładnie działa. Wyłączam cs'a, idę spać. Wstaję i widzę aktualizację steam. Aktualizuję i już grać nie mogę. Wyskakuje mi taki oto błąd: http://zapodaj.net/523f5c318ae5a.jpg.html i po wciśnięciu "OK" cs się wyłącza.

Uprzedzając Wasze propozycje: reinstal steam, reinstal cs'a, podmiana plików, czyszczenie rejestru nie pomogło. Przywracanie systemu też nie pomogło, zmieniło jednak błąd. Teraz z tego co pamiętam, to nie czytało mi jakiegoś pliku. Po jego wrzuceniu brakowało innego. Po wrzuceniu tego drugiego i tak nie chciało go czytać, więc dalej się z tym nie bawiłam. Zainstalowanie innych sterowników też nic nie dało.

Mam nadzieję, że ktoś wie, co z tym zrobić, jak temu zaradzić, bo mi pomysłów już zabrakło.

Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam ;)

Edytowane przez sasakirou
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To podaj jakie pliki, może ktoś podrzuci i będzie działać.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pamiętam że miałem kiedyś taki problem... Tyle że był on spowodowany rootkitem (cholerny wirus :D) i poza formatem nic nie byłem w stanie zrobić. Oczywiście u Ciebie pewnie przyczyna jest inna. Z innymi grami (czy czymkolwiek) również masz jakieś problemy czy to tyczy się tylko i wyłącznie cs'a?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@Rogalik, pliki już wklejałam, podmieniałam. Cały folder miałam od ziomka i dalej to samo.

@Bimbasek, gram jeszcze w NFS i jest wszystko dobrze. Nie mam go na steam, więc też nie mogę stwierdzić, czy wszystkie gry ze steam czy tylko cs. Problem pojawił się tak nagle, po ostatniej aktualizacji.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Polecam sprawdzić jakiegoś NS'a i dać znać, czy działa.

Opublikowano

Polecam odinstalować i zainstalować cs'a na nowo. Podobny problem sam mi się pojawiał. Jeżeli to nie pomoże , to polecam przywrócić cs'a do wczesnej wersji z 14.02.13r chyba,ale nie jestem pewny.

• Właściciel
Opublikowano

Ja też dostałem kiedyś taki problem ni stąd i też musiałem zreinstalować CS'a, bo nie dało się go naprawić. Tak w ogóle, kliknęłaś na opcję "sprawdź spójność plików"?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak już pisałam w temacie, reinstalowałam steam i chyba 3x cs'a.

Nesty, sprawdzałam i niestety też nic to nie dało.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

To jeszcze będę musiała sprawdzić. Ja na to nie wpadłam, a szukając rozwiązania też nie znalazłam nic o tym.

Jak sprawdzę to dam znać jak poszło ;)

Edit:

DirectX również nic nie zmieniło. Zainstalowana wersja 9.0c.

@milis3 dziękuję za stronę, prędzej dostałam ją od Crido. Przetłumaczyłam, ale jeszcze się za to nie zabrałam, aby sprawdzić.

Edytowane przez sasakirou
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Cs działa ;) Pomogła mi strona od milisa (i prędzej od Crido). Wystarczyło przetłumaczyć i działać. Linki do sterowników także były zawarte w tekście i to mi znacznie ułatwiło pracę.

Myślę, że głównie pomógł sterownik do karty graficznej.

Dziękuję wszystkim za chęć pomocy.

Temat do zamknięcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności