Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 3 Lutego 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Witam! Jak pewnie niektórzy zauważyli, nie gram ostatnio w cs'a. Nie jest to kwestia braku czasu, tylko problem z cs'em. Sytuacja wygląda następująco: jest wieczór, gram sobie spokojnie i wszystko ładnie działa. Wyłączam cs'a, idę spać. Wstaję i widzę aktualizację steam. Aktualizuję i już grać nie mogę. Wyskakuje mi taki oto błąd: http://zapodaj.net/523f5c318ae5a.jpg.html i po wciśnięciu "OK" cs się wyłącza. Uprzedzając Wasze propozycje: reinstal steam, reinstal cs'a, podmiana plików, czyszczenie rejestru nie pomogło. Przywracanie systemu też nie pomogło, zmieniło jednak błąd. Teraz z tego co pamiętam, to nie czytało mi jakiegoś pliku. Po jego wrzuceniu brakowało innego. Po wrzuceniu tego drugiego i tak nie chciało go czytać, więc dalej się z tym nie bawiłam. Zainstalowanie innych sterowników też nic nie dało. Mam nadzieję, że ktoś wie, co z tym zrobić, jak temu zaradzić, bo mi pomysłów już zabrakło. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam ;) Edytowane 3 Lutego 2014 przez sasakirou
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 3 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2014 To podaj jakie pliki, może ktoś podrzuci i będzie działać.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 3 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2014 Pamiętam że miałem kiedyś taki problem... Tyle że był on spowodowany rootkitem (cholerny wirus :D) i poza formatem nic nie byłem w stanie zrobić. Oczywiście u Ciebie pewnie przyczyna jest inna. Z innymi grami (czy czymkolwiek) również masz jakieś problemy czy to tyczy się tylko i wyłącznie cs'a?
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 3 Lutego 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2014 @Rogalik, pliki już wklejałam, podmieniałam. Cały folder miałam od ziomka i dalej to samo. @Bimbasek, gram jeszcze w NFS i jest wszystko dobrze. Nie mam go na steam, więc też nie mogę stwierdzić, czy wszystkie gry ze steam czy tylko cs. Problem pojawił się tak nagle, po ostatniej aktualizacji.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 3 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Lutego 2014 Polecam sprawdzić jakiegoś NS'a i dać znać, czy działa.
nTe Opublikowano 4 Lutego 2014 Zawieszony Opublikowano 4 Lutego 2014 Polecam odinstalować i zainstalować cs'a na nowo. Podobny problem sam mi się pojawiał. Jeżeli to nie pomoże , to polecam przywrócić cs'a do wczesnej wersji z 14.02.13r chyba,ale nie jestem pewny.
Właściciel GET Opublikowano 4 Lutego 2014 Właściciel Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja też dostałem kiedyś taki problem ni stąd i też musiałem zreinstalować CS'a, bo nie dało się go naprawić. Tak w ogóle, kliknęłaś na opcję "sprawdź spójność plików"?
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2014 Jak już pisałam w temacie, reinstalowałam steam i chyba 3x cs'a. Nesty, sprawdzałam i niestety też nic to nie dało.
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) To jeszcze będę musiała sprawdzić. Ja na to nie wpadłam, a szukając rozwiązania też nie znalazłam nic o tym. Jak sprawdzę to dam znać jak poszło ;) Edit: DirectX również nic nie zmieniło. Zainstalowana wersja 9.0c. @milis3 dziękuję za stronę, prędzej dostałam ją od Crido. Przetłumaczyłam, ale jeszcze się za to nie zabrałam, aby sprawdzić. Edytowane 4 Lutego 2014 przez sasakirou
milis3 Opublikowano 4 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2014 https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=1274-UOHK-5653 Może tutaj znajdziesz coś pomocnego. 1
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Lutego 2014 Cs działa ;) Pomogła mi strona od milisa (i prędzej od Crido). Wystarczyło przetłumaczyć i działać. Linki do sterowników także były zawarte w tekście i to mi znacznie ułatwiło pracę. Myślę, że głównie pomógł sterownik do karty graficznej. Dziękuję wszystkim za chęć pomocy. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi