Skocz do zawartości

MOD - jaki / głosowanie

59 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki mod serwera?

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Głosować jaki ma być MOD - można wybrać tylko 1, ale jeśli ktoś uważa, że mu obojętne czy, np. ZM/GG+DM, niech napisze komentarz.

W ogóle proszę o dyskusję w tym temacie i pytania kierowane do mnie. Jeśli macie inną propozycję co do MOD'a, też piszcie ;)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja już mówiłam - czuję, że będzie moc i potęga z GG+DM. :)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Również jestem za Gg+ Deadmatch to będzie coś :D

Opublikowano

Za GG+DM, praktycznie codziennie gdy rozgrzewam aim-a to wbijam na DM. Fajnie będzie wejść na serwerek sieci zamiast konkurencji.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

AIM/AWP jak dla mnie lepsze ale gg+DM nie pogardze ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja jestem za gg+dm <3

grało się na takich serwerach ;d [i się lamiło, ale to nieistotne XD]

Opublikowano

Jak to mówi moja Pani od Niemca (której nie lubię :D) : Mir ist egal tzn. Mi to obojętnie, lecz musi to być albo 2 albo 3 propozycja. Nie róbmy kolejnego serwera Zm, bo wiemy że tam gra sama dzieciarnia, nad którą czasami trudno zapanować. Z tych 3 propozycji, to wolałbym bardziej awp, bo ostatnio się mi skill z awp pogorszył :(

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Rozumiem, że wybór serwera zamyka się (głównie) na tych trzech modach? Jakbym miał już wybierać, to zombie ;)

Edytowane przez Wymiar
  • Właściciel
Opublikowano

Rozumiem, że wybór serwera zamyka się (głównie) na tych trzech modach? Jakbym miał już wybierać, to zombie ;)

Jeśli masz jakieś inne propozycje, pisz śmiało. Nie poprzestaniemy na tych 3 modach, bo serwerów może pojawić się więcej w przyszłości.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

no niestaty gg się dużo od coda nie różni jak dla mnie, ale zagrałbym sobie na only knife albo only awp :)

• Karambit w plecy (-) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Co Ty pleciesz za bzdury? Jak się nie różni niczym? Od kiedy gungame + deathmatch to to samo co codmod? :O Co to za paradoks? To tak samo jakby powiedzieć, że TP od FFA się niczym nie różni, bo przecież te same mapy, tam też są gracze, strzelasz tak samo...

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano (edytowane)

AWP/AIM miodzio ale zapewne nie wypali więc GG+DM również ujdzie : )

Jeżeli można dodać pomysł od siebie to diablo + DM było by również ciekawe bo aktualnie na cod jak kampią można czekać 1:30m zanim znów zagrasz ;]

Edytowane przez Pseudo Erudyta
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

GM+DM na FG.. No to będzie rozpierdol :D.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wybrałem GG+DM.  Myślę, że byłoby fajnie. ;)

Opublikowano

Też jestem za GG+DM, całkiem fajny modzik :)

Chociaż lubię też Diablo Moda, tylko że raczej nie będzie brany pod uwagę ;p

• Właściciel
Opublikowano

Widzę, że większość jest zgodna co do GG+DM, dlatego uważam, że niebawem pojawi się ten serwer :) Pamiętajcie, że to, iż powstanie ten mod nie oznacza, że AIM/AWP/FY odrzucamy i nie pojawi się w przyszłości.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

AIM/AWP ale raczej nie przejdzie :( więc na drugim miejscu GG

Opublikowano

Serwer GG+DM jest bardzo dobry jeśli się go rozkręci, kiedyś to przecież każdy żył modami GG+DM a teraz gracze nie mogą znależć takiego dobrego GG :) to będzie potęga 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności