Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witajcie,

Udało się wreszcie po 3 tygodniach uzyskać licencję non-profit na serwer TS3. Dzięki temu, serwer posiada 512 slotów - zapraszamy!

Chciałbym jednocześnie wyjaśnić, dlaczego odchudziliśmy trochę forum i wyłączyliśmy pewne rzeczy. Właśnie było to związane z licencją, ponieważ musieliśmy spełnić pewne warunki. Posiadaliśmy sklep i niestety musieliśmy z forum oczyścić, że go posiadamy, ponieważ mogliby uznać, że czerpiemy korzyści ze sklepu TS3. Teraz wszystko wróciło do normy.

Co ciekawe, w związku z licencją posiadaną, obeszło się bez zapowiadanej zmiany IP - czyli stoi na miejscu :)

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 5
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pustki były przez to że mała ilość slotów ;D Mi nie raz sie zdarzyło że zbierałem ludzi np do mixa i ktoś nie mógł wejść bo brakło slota dla niego ;)

Ogólnie to super! ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

To teraz zapraszać proszę! Pustki podejrzewam, że za jakieś 2 tygodnie już nie będzie ;)

Opublikowano

Aha, to przez to pokazywało mi, że jest nieprawidłowa licencja lub jakoś tak jak wchodziłem na forum.

Opublikowano

Bardzo się cieszę, że teraz 512 slotów, nareszcie nie będzie brakować :)
A co do pustki to Bangarang widział, u mnie na kanale nie raz ponad 10os siedziało ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Już nie będzie brakować slotów na test :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności