PIZGAM Opublikowano 17 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2014 Witam. pisze na telefonie wiec sory za ortografie i interpunkcje a raczej ich brak :p przejdecsybko do sedna. zebala mi sie karta graficzna w kompie a na laptopie mi steama zamula dlatego tez musze grac na ns. i tu pytane do was. ile kosztuje karta graficzna ,gdzie mozna zakupic(mile widziane linki lub nazwy sklepow) i czy musi byc to jakas specjalna do danego modelu komputera stacjonaarnego. moze wydawac wam sie smieszne ale jestem zupelnie zielony w tym temacie . i prosze tylko o wypowiedzi powazne i pomocne a nie np zobacz w google. kazda pomoc nagradzana symbolicznym + :) pozdrawiam
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 17 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2014 A ile masz zamiar wydać na kartę graficzną? I jaką masz płytę główną w kompie? Bo trochę opcji jest.
PIZGAM Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2014 Szczerze to nie wiem nawet jakie sa przedzialy cenowe. Ale nie zalezy mi na jakiejs odjebanej super karcie tylko zeby gry smigaly.
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 17 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Stycznia 2014 A wiesz jakie masz wejście na kartę graficzną? Jeżeli nie to wydasz kasę na tą część podzespołów i nie podłączysz jej.
Cookies Opublikowano 18 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 (edytowane) Wyciągnij kartę graficzną z kompa i zrób zdjęcie jej albo poszukaj na niej jej nazwy i ją nam podaj. Na własną rękę nic nie kupuj bo dajmy na to że karta ma ddr2 a ty kupisz dd1. I kasa wydana w błoto. Ani karty ani kasy. Bo bawienie się w modele płyty głównej to jest bez sensu. Szukanie i cackanie się. Edytowane 18 Stycznia 2014 przez Cookies
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 18 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 Po co ma wyciągać starą kartę?. Jak poda parametry płyty głównej to będzie miał dużo większy wybór.
Cookies Opublikowano 18 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Stycznia 2014 To jeszcze mu wyjaśnij gdzie to ma napisane jaki ma model płyty głównej, bo poda Ci co innego. Dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest wyciągnięcie starej karty graficznej i zakupienie takiego samego modelu. A dlaczego ?. Poda Ci model płyty głównej, dacie mu kartę graficzną w promocji "z 200 zł na 100zł" lub inną która była by zgodna z jego wejściem. Kupi ją ok będzie pasowała. Ale ona też Ciągnie prąd... Więc jak stara miała np 512 mb a on kupi z 1gb to mu będzie chodziło... ale w nic nie pogra bo zasilacz nie da tyle prądu co potrzebuje karta. :) A doskonale wiadomo że wszystko ciągnie prąd. Procesor, radiator, płyta główna, Cd, DvD, dodatkowe chłodzenie itp... A Jak wyciągnie kartę graficzną i da jej specyfikacje tutaj nam to zobaczymy ile miał pamięci i co i jak. I wtedy będzie można było kombinować z innymi modelami ale o takiej samej pamięci. Po co ma płacić za kartę a potem za zasilacz żeby dać wystarczająco prądu na wszystkie podzespoły. 1
S.W.E.A.T Opublikowano 21 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2014 ceny od 200 do 2000 nawet... ale zależy jakie masz parametry kompa, bo niektóre mogą sie nie zgadzać... napisz ile chcesz wydać jaką miałeś karte i parametry kompa, acz kolwiek karte zamówisz w każdym serwisie i sklepie kompuuterowym...
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Stycznia 2014 Napisz w jakie gry zamierzasz grać i podaj nazwę procesora.
Cookies Opublikowano 26 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Jak ma kompa wyłączonego bo nie ma obrazu to jak może podać nazwę procka ? I napisał że jest zielony w tych sprawach, więc wątpię że coś takiego da rade zrobić. No chyba że ma jeszcze grafikę zintegrowaną to jest po kłopocie z danymi.
kamil8241 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2014 Podaj model zasilacza i płyty głównej z tym raczej problemu nie powinno być żeby znaleźć :P
Cookies Opublikowano 31 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Widać że autor interesuje się tematem bardzo.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 11 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Lutego 2014 Brak zainteresowania autora, zamykam.
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został przeniesiony z forum Hyde park → Web, komputery, software do Hyde park → Web, komputery, software → Cześć i oprogramowania
Rekomendowane odpowiedzi