Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowe mapy 4fun (nocne cykle I na popołudnie )

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

de_rats4_final

maps16_1689.jpg

de_rats_2001

maps16_67.jpg

awp4one

maps16_2283.jpg

aim_fixit

maps16_2018_2.jpg

de_rats_32

maps16_3171.jpg

de_piranesi

maps16_1686_2.jpg

aim_map

maps16_5_3.jpg

zamiana cs_assault na cs_1337_assault (lub dodanie do dzienych map)

maps16_436_2.jpg

awp_greatwall

maps16_1465.jpg

de_fabryka2

most_wanted

maps16_349.jpg

awp_space

88_226.jpeg

awp_monopoly

88_220.jpeg

Opublikowano

Same ratsy i awp? Nie każdy lubi takie mapy, a co mostwanted, to jak ktoś weźmie sobie broń, to reszta przeciwników nie ma szans go zabić.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szczerze to nie znam chyba żadnej z tych map. Moim zdaniem za dużo ratsów - jedna kuchnia wystarczy ;]

Z mapami awp też nie ma co przesadzać, są już dwie - jedna na cykl dzienny i 2 na nocny (o ile nic się nie zmieniło). Jedynie awp_monopoly jest czymś nowym, innym i może sprawdziłoby się.

de_piranesi myślę możnaby dodać, grałam kiedyś na botach xD

Do pozostałych nie mam zdania.

Opublikowano

De_piranesi bardzo fajna mapka , oraz ciekawie wygląda awp_monopoly można by ją wgrac na cykl nocny.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

może jeszcze do nocnych cyklow dodać awp4one bo nie ma w co grać^^

Opublikowano

Pamiętam, bo niektórzy ( nwm jak) kupowali m4-y i rashowali na przeciwników, a na 35hp_winter, niektórzy mieli granaty i rzucali na respa. Jeśli chodzi o mapę de_piranessi to pamiętam jak była, więc można by ją zgrać ponownie na serwer.

Opublikowano

Jestem za dodaniem mapy de_piranessi, jak dla mnie już od dawna brakuje jej na serwerze.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

to jakie mapy dodajemy do serwa?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

a co sądzicie o zamianie cs_assault na cs_1337_assault (lub dodanie )(na tej mapie ct i tt maja równe szanse:])

Opublikowano

Ja jestem za podmianą, bo rzeczywiście jak tero dobrze obstawi wejścia to ct ma marne szanse wbić.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jedyne co przemawia za dodaniem, a raczej była by to zamiana cs_assault na cs_1337_assault.

Opublikowano

Może jeszcze rats-a by wymienić jednak (ratsa 1337) na innego, bo zawsze ct cierpi na tej mapie, a ludzie ją wybierają tylko dlatego, że mają szanse pójść do tero...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

a co sądzicie na zamiane awp_battle(rzadko grana mapa ) na awp_monopoly ;> lub awp4one

Opublikowano (edytowane)

awp_battle  jest w rotacji nocnej , możliwe , że wówczas nie grasz na serwerze i jej nie widujesz granej , ale jest czesto ;)

Edytowane przez ~Tic-TaC
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności