Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 11 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Przydatna lecz z początku denerwująca rzecz jakim jest podgłośnienie dźwięku chodzenia i zadawania dmg. Dlaczego denerwująca? Z początku dżwięk wydaję się nam zbyt głośny ale to kwestia przyzwyczajenia. dźwięki dmg (jeżeli ktoś dostanie z daleka granatem mimo, że nie zabierzemy mu HP, mimo tego słyszymy jego obrażenie)(gdy ktoś spadnie np. ze skrzynki, my to usłyszymy) dźwięki chodzenia (po prostu z większego dystansu dokładnie słyszymy w którym miejscu biegnie, bądź idzie przeciwnik) Instalacja: wystarczy wkleić folder sound do cstrike sound.rar
Zasłużony Fragowicz Semir Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nie popieram tego dla mnie to tak jakby oszustwo.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 11 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Również nie popieram. Jak jeszcze gramy na sluchawkach (ja wolę głośniki) , to po jakimś czasie możemy nie doslyszec, a wiekuc 30 lat będziemy głusi, a po 2 to jeżeli ktoś ma skilla to i tak zabije tego z twoim modem, więc zbytnio się to nie przydaje.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Korzystam, przydatne.
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nie lubię mieć za głośno, chociaż czasami jest to dobre (nie muszę brata wysłuchiwać :P). Mi akurat to nie jest potrzebne, bo nawet wiedząc, czy przypuszczając, że ktoś tam jest często nie ogarniam xD No i "gra bez farta nic nie warta" :D
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Przydatne na mixach itp ale na serwach powyżej 20 slotow to denerwuje strasznie.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Przydatne na mixach itp ale na serwach powyżej 20 slotow to denerwuje strasznie. Tak jak pisałem, kwestia przyzwyczajenia :)
Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tak czy inaczej leci +1 rep bo przydatne.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 12 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wystarczy sobie podglosnic głośniki i mamy ten sam efekt.
~Tic-TaC Opublikowano 12 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Bardzo przydatne , kiedyś z tego korzystałem.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Wystarczy sobie podglosnic głośniki i mamy ten sam efekt. Nie będziesz miał tego samego efektu, nie skorzystałeś z tego najwidoczniej więc nie porównuj.
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 12 Stycznia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie będziesz miał tego samego efektu, nie skorzystałeś z tego najwidoczniej więc nie porównuj.. I tak, jakbyś grał przeciwko milisowi, to i tak byś zginął :D@każdemu może się zdarzyć pomyłka
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 12 Stycznia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2014 Dobrze napisał o co Ci chodzi?... @tego mogłem się spodziewać, że edytujesz swój post...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.