Skocz do zawartości

Głośne dźwięki chodzenia i zadawania dmg

REAL'FUKK

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przydatna lecz z początku denerwująca rzecz jakim jest podgłośnienie dźwięku chodzenia i zadawania dmg.

Dlaczego denerwująca? Z początku dżwięk wydaję się nam zbyt głośny ale to kwestia przyzwyczajenia. 

• dźwięki dmg (jeżeli ktoś dostanie z daleka granatem mimo, że nie zabierzemy mu HP, mimo tego słyszymy jego obrażenie)(gdy ktoś spadnie np. ze skrzynki, my to usłyszymy)
  • dźwięki chodzenia (po prostu z większego dystansu dokładnie słyszymy w którym miejscu biegnie, bądź idzie przeciwnik)

Instalacja:

• wystarczy wkleić folder sound do cstrike 

sound.rar

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie popieram tego dla mnie to tak jakby oszustwo.

Opublikowano

Również nie popieram. Jak jeszcze gramy na sluchawkach (ja wolę głośniki) , to po jakimś czasie możemy nie doslyszec, a wiekuc 30 lat będziemy głusi, a po 2 to jeżeli ktoś ma skilla to i tak zabije tego z twoim modem, więc zbytnio się to nie przydaje.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Korzystam, przydatne. 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie lubię mieć za głośno, chociaż czasami jest to dobre (nie muszę brata wysłuchiwać :P). Mi akurat to nie jest potrzebne, bo nawet wiedząc, czy przypuszczając, że ktoś tam jest często nie ogarniam xD No i "gra bez farta nic nie warta" :D

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przydatne na mixach itp ale na serwach powyżej 20 slotow to denerwuje strasznie.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Przydatne na mixach itp ale na serwach powyżej 20 slotow to denerwuje strasznie.

Tak jak pisałem, kwestia przyzwyczajenia :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak czy inaczej leci +1 rep bo przydatne.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wystarczy sobie podglosnic głośniki i mamy ten sam efekt.

Nie będziesz miał tego samego efektu, nie skorzystałeś z tego najwidoczniej więc nie porównuj.

Opublikowano

Nie będziesz miał tego samego efektu, nie skorzystałeś z tego najwidoczniej więc nie porównuj.

. I tak, jakbyś grał przeciwko milisowi, to i tak byś zginął :D

@każdemu może się zdarzyć pomyłka

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dobrze napisał o co Ci chodzi?...

@tego mogłem się spodziewać, że edytujesz swój post...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności