Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, najpierw chcę powiedzieć że bardzo miło się spędzało z wami dni, miesiące. Mijało to w doskonałej atmosferze stworzonej przez Administratorów jak i Graczy, więc bardzo dziękuję za te prawie 2 lata :*.

A teraz nawiązując do tematu : Życzę wam drodzy ludzie, żeby w ten nadchodzący nowy rok spełniały się wasze najskrytsze marzenia, żeby do każdego domu zagościło szczęście i uśmiech. Żeby każdy z was był zdrowy, szczęśliwy miał radosne serducho, żeby pieniążki przypływały oraz miłość w nienaliczonych proporcjach.

Nesty - Kochanie ty wiesz czego ja Ci życzę :* Wielu wielu sukcesów w życiu, szczęścia zdrowia !.

enQ - Paulinko tobie też wielkie i szczere życzenia "Nie upij się na nowy rok" Żeby w twoim radosnym sercu gościła miłość i radość jak do teraz.

Władek - No Ciebie panie kolego nie miałem okazji poznać, ale i tak szczere i serdeczne życzenia dla Ciebie, radości i pogody ducha.

Rogalik - Biedak w ludzkiej skórze :) Skargi na graczy - Rogal. Propozycje map - Rogal. Opiekun działów - Rogal. Życzę Tobie drogi Rogalu żebyś maił wiele szczęścia jak do tej pory w życiu i w miłości, no i żeby ktoś Cię odciążył z twoich "Obowiązków" <3

Bangarang - Tak jak z Rogalem, nie znam Ciebie za bardzo, ale uważam że jesteś sumienny i odpowiedzialny. Oby Ci się wiodło jeszcze lepiej niż do tej pory :* Wielkiego szczęścia, i wielkiej miłości !. "Tylko potem uważaj na alimenty :D"

Bimbasek - No co tu Pisać :) Także szczęścia i radości, pogody ducha i miłości na nowy rok.

Ice Tea - Ty to jesteś wyjątkowy plotkarz w pozytywnym sensie :), żeby twoja głowa dalej mieściła te informacje, o grach, pluginach, żebyś dalej był podporą sieci jak jesteś do tej pory. Szczęścia radości, miłości.

Kanrin- Hmm To co wyżej ;d Szczęścia radości miłości, odpowiedzialności :P 

koval - Ty to kolędą mnie zatkałeś, dlatego bez wątpienie należą Ci się największe życzenia na tej sieci. kovalku no nie wiem co Ci życzyć. Żebyś miał dalej taki głos jak masz teraz, żeby twoje cudowne umiejętności nie wyszły z wprawy oraz żebyś zrobił karierę na YT. :)

Przyjemności w dotyku,

słodkości w przełyku.

Szelestu w kieszeni,

i słońca promieni

oraz by rok cały,

po prostu był wspaniały.

Kieruję do : 

DZiobak kasto23

CyCu

sasakirou

arczii

Code Error

DeLeTe

Hs^Fatal1T

Krzywy1707

milis3

mOtOcyklista46

Rosiol

SawolskY

SuVl

touchpad

xYz.

ziomeczek

Wielkie i serdeczne życzenia także dla Graczy, bo bez nich to nie magia gry. (Wybaczcie że nie wypiszę tak samo użytkowników, ale pisał bym to do 2015 i życzenia były by nie ważne.

Jeszcze raz wesołego szczęśliwego "NOWEGO ROKU 2014".

PS - Temat nie jest spamem, ale chcę wam podziękować za ten czas spędzony razem. Chciałem pisać na PW, ale to by tyle mi zajęło ... :D

• Ustrzel fraga! (+) 9
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

hahahah, aleś trafił zaraz idę na sylwka i nie wiem czy będę wszystko pamiętał xD

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dziękuje ci bardzo Cookies. Tobie też życzę radości i miłości w nowym roku :) Tak jak całej administracji podpór naszej kochanej sieci <3

Wszystkiego najlepszego w nowym Roku !!

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dzięki, i wszystkiego najlepszego w nowym roku. Może kiedyś przyjdzie taki czas że mniej roboty będzie xd.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Wielkie dzięki i także życzę szczęśliwego i udanego nowego roku.. ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dziękuję bardzo i również życzę szczęśliwego Nowego Roku, oby był lepszy niż mijający ;)

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dzięki stary ;). Najlepszego w nowym roku, szczęścia zdrowia i pieniędzy. Dużo sexu mało dzieci i tak dalej :).

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 

oraz dzieki :)))))))))))) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzięki! Oraz - Szczęśliwego Nowego Roku!

P.S.: Cycek Tylko o jednym XD Ale spoko, nic do tego nie mam ;d podoba mi się [Mrrrr...]

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Dziękuję wzajemnie ^_^ dużo wszystkiego, czego tam chcecie i oby było dobrze i 100 lat w kopalni :) 

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzięki wielkie :D a także chciałbym wszystkim życzyć również Tobie samych sukcesów i mega dużo uśmiechu w nowym roku oraz ZDROWIA ZDROWIA ZDROWIA !

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To i ja podziękuję żeby dostać lajka :D

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dzięki wielkie ;) Ja także życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku.

Dla Nesty'ego szczególnie wszystkiego co najlepsze :) W końcu głównie dzięki niemu nasza sieć ma już dwa lata <3

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dziękuje oraz pozwolę się dołączyć do życzeń! ;) Wszystkiego Najlepszego w Nowym roku 2014 ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności