Trudny123 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Witam! Chciałbym uzyskać u was pomocy w jaki sposób naprawić błąd, polegający na tym, że pojawia się okienko na którym pisze "could not load library". Proszę o pomoc dam ++ Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Trudny123
Paula ;f Opublikowano 31 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2013 Może naświetl bardziej problem, kiedy się to okienko pojawia? Przy wchodzeniu na serwer, czy włączaniu cs?
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 31 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Jak odpala cs'a... powiem szczerze że reinstall nawet ci nie pomoże ale musisz wgrać 1 plik o nazwie Client.dll do folderu ze steamem... Nie posiadam tego pliku więc nie dodam załącznika, ale powinieneś znaleźć go na necie... po prostu wpisz w google nazwe pliku i download :). @Edit http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/C/client.dll/-/download.html tu masz link pobierz plik pod recomended dokładniej pisze Click here to download client.dll Edytowane 31 Grudnia 2013 przez PabloStec
Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 31 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2013 ten błąd oznacza brak jakiejś biblioteki, to co podał P@blo powinno pomóc.
SiLeSiA 71 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 31 Grudnia 2013 polecam -nofbo to przydatna komenda na moim bylm steamie naprawiala mi wszystkie bledy
Trudny123 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 1 Stycznia 2014 Problem rozwiązany, trzeba było. 1) Usunąć folder half life, 2) Usunąć z biblioteki całą zawartość lokalną, 3) Zainstalować od początku csa, Mi pomogło. Ale dzięki wam za chęci, kolega mi pomógł :)
Rekomendowane odpowiedzi