Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 19 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Mimo to że to jest stara gra z mojego dzieciństwa to i tak dla mnie to jedna z najlepszych gier strategicznych (a w dodatku polska XDD). Polecam wersje TPR. @IceTea ja nie mogłem przejść 5 lvl'a XDD i jak chcesz to mam tą gre jeszcze mogę ci podesłać :) Edytowane 21 Grudnia 2013 przez PabloStec 2
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 21 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wspaniała gra. Też moja można tak powiedzieć jedna z 1 gier strategicznych z dzieciństwa. Grałem i grałem ale nie mogłem przejść. Któregoś dnia znów spróbuje to przejść.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Listopada 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi