Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym, że podczas poruszania myszką spadają mi fps.Im szybciej poruszę  myszką tym większa ścinka co jest problemem podczas strzelania na bliski dystans. Po poruszeniu myszką ze 100 fps spadają do 16, po czym (jeśli nie ruszam myszką) wracają do 100. Sugestie ? ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mam dokładnie to samo ;/ Tyle że gdy zaczynam strzelać - to ping wskakuje na wyższy poziom [ok. 560] i zaczyna klatkować przez co mają do mnie wonty że mam lagi ;/ A nie umiem tego ogarnąć ;/ weh.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Przypuszczam, że jest to wina grania w CS'a na zintegrowanej karcie graficznej. Miałem podobny problem, lecz udało mi się go rozwiązać. Jeżeli masz kartę graficzną Nvidia, to jestem w stanie Ci pomóc.

Opublikowano

ja tez mialem ten problem, bo nvida wprowadzila update jako GF experience i zupelnie to nie wykrywalo mi mojej karty graficznej i odpalal CS na zintegrowanej, duzo duzo mieszania, ale jak cos to napisz to Ci pomoge

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

miałem podobnie tylko z pingiem tak jak inni pisali tylko że ja przeinstalowałem cs'a i aktualizowałem Nvidie do GeForce Experience i przeszło

Opublikowano

Mam to samo na Raedonie . Zmniejsz sobie rozdzielczość na mniejszą w ATI CATALYS CONTROL i ja sobie trochę zwiększam  częstotliwość odświeżania . Te czynności powinny ci pomóc , bo mi pomagają.  :)  a i oczywiscie synchronizacje pionową wyłącz będziesz miał więcej FPS . :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności