R0x0r Opublikowano 19 Grudnia 2013 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Problem polega na tym, że podczas poruszania myszką spadają mi fps.Im szybciej poruszę myszką tym większa ścinka co jest problemem podczas strzelania na bliski dystans. Po poruszeniu myszką ze 100 fps spadają do 16, po czym (jeśli nie ruszam myszką) wracają do 100. Sugestie ? ;)
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Posiadasz laptopa czy PC?
Zasłużony Fragowicz suvi Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2013 Mam dokładnie to samo ;/ Tyle że gdy zaczynam strzelać - to ping wskakuje na wyższy poziom [ok. 560] i zaczyna klatkować przez co mają do mnie wonty że mam lagi ;/ A nie umiem tego ogarnąć ;/ weh.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Przypuszczam, że jest to wina grania w CS'a na zintegrowanej karcie graficznej. Miałem podobny problem, lecz udało mi się go rozwiązać. Jeżeli masz kartę graficzną Nvidia, to jestem w stanie Ci pomóc.
arczii Opublikowano 21 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Grudnia 2013 ja tez mialem ten problem, bo nvida wprowadzila update jako GF experience i zupelnie to nie wykrywalo mi mojej karty graficznej i odpalal CS na zintegrowanej, duzo duzo mieszania, ale jak cos to napisz to Ci pomoge
Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 23 Grudnia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 miałem podobnie tylko z pingiem tak jak inni pisali tylko że ja przeinstalowałem cs'a i aktualizowałem Nvidie do GeForce Experience i przeszło
~Tic-TaC Opublikowano 23 Grudnia 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Mam to samo na Raedonie . Zmniejsz sobie rozdzielczość na mniejszą w ATI CATALYS CONTROL i ja sobie trochę zwiększam częstotliwość odświeżania . Te czynności powinny ci pomóc , bo mi pomagają. :) a i oczywiscie synchronizacje pionową wyłącz będziesz miał więcej FPS . :D 1
R0x0r Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dzięki pomogło powinni Ci medal dać :D
Rekomendowane odpowiedzi