Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano.

Moglibyście zrobić tak, aby za każdym razem po wybraniu team'u wyskakiwało nam powiadomienie  (Nie pamiętam do końca tych tekstów, bo miałem długą przerwę, ale chyba coś tego typu) :

Czy czytałeś i akceptujesz regulamin serwera ZM ?

1.  Nie
  2.  Tak

Jeśli ktoś wdusi 1. (Nie) :

• zostanie wyrzucony z serwera z powodem "Zapraszam na forum fragujemy.com aby zapoznać się z regulaminem"  (Czy coś w tym stylu..)

Jeśli ktoś wdusi 2. (Tak) :

• Będziemy wiedzieli, że przeczytałeś i rozumiesz go (1/4 graczy podczas gry zna i czytała dokładnie regulamin *).
  • Załóżmy, że nowy gracz. Jeśli będzie stawiał miny na drabinkach to będziemy wiedzieć, że robi to świadomie i z pełną odpowiedzialnością. Nie będzie już tekstów - "Nie wiedziałem"..

Zachęci to graczy do odwiedzania forum. Co za tym idzie będziemy mieli więcej userów ! <happy> <clap>

*-Chciałbym, też na to zwrócić uwagę przy okazji..

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiele graczy czyta taki regulamin jak mowisz, fakt, pomoże to w ogarnięciu się ludzi na serwerze bo znają regulamin, ale z drugiej strony jest to zły pomysł bo większość graczy zna ten plugin to wciska na szybko "tak" nie czytając regulaminu. Nie sądzę żeby to się sprawdziło.

Na pewno lepsze by była komenda /regulamin.

Opublikowano

większość graczy zna ten plugin to wciska na szybko "tak" nie czytając regulaminu.

Ich sprawa.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Pomysł dobry, ale Ice Tea ma rację.. Komenda /regulamin jest lepsza :) [Tak myślę]

Decyzja [czy przyjąć pomysł] enQ & Nesty.

Opublikowano

No nic nie wniesie, nie będziemy sie oszukiwać :D Ale /regulamin wgracie? Którąś opcje musicie wgrać na serwa, bo tego ewidentnie brakuje :(

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

dla mnie kwestia "/regulamin" jest zbyt oczywista - na nic się nie zda. Za dużo do czytania dla nich.

Opublikowano

Co do pomysłu 'Weu to sytuacja będzie taka: nie->reconect->tak, nikt nie wejdzie za 1st razem na forum, aby może parę minut pograć. Są pluginy, które oprócz pytanie wyświetlają jeszcze uproszczony regulamin, takie coś to co któraś osoba przejrzy. Najlepsza jest jednak opcja /regulamin i wyświetlenie pełnego regulaminu. Kto przeczyta ten przeczyta, ale ułatwi to sprawę graczom do szybkiego zerknięcia w regulamin dla siebie, bądź aby kogoś zgłosić.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

No widzicie :)

Założyłem temat aby coś z tym zrobić. Nie mam zielonego pojęcia o pluginach i innych dziwactwach, dlatego zostawiam to wam. Właśnie miałem taką nadzieję, że sprostujecie moją propozycję :P Ja tutaj tylko sprzątam :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co do pomysłu 'Weu to sytuacja będzie taka: nie->reconect->tak, nikt nie wejdzie za 1st razem na forum, aby może parę minut pograć. Są pluginy, które oprócz pytanie wyświetlają jeszcze uproszczony regulamin, takie coś to co któraś osoba przejrzy. Najlepsza jest jednak opcja /regulamin i wyświetlenie pełnego regulaminu. Kto przeczyta ten przeczyta, ale ułatwi to sprawę graczom do szybkiego zerknięcia w regulamin dla siebie, bądź aby kogoś zgłosić.

Popieram

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zbędne - gracze i tak nie będą czytać tego regulaminu ( wiem to po sobie ).

• 3 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności