Skocz do zawartości

[KOSZ] Na ratunek z mapami

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Osobiście tylko cs_suedtirol przypadł mi do gustu, coś nowego, fajnie, ale na 4fun'a też nie ma co dawać X mapek na jeden raz. To się minie z celem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

cs_suedtirol: mapka  podobna do cs_alpin, raczej nic nowego.

cs_espana: nic specjalnego, nie zainteresowała mnie.

Osobiście uważam, że cs_opera zasługuje na uwagę - coś nowego.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Można by się zastanowić co do losów mapy cs_opera

Jednakże myślę, że nie ma co się rozpędzać z taką ilością nowych map. Dodajmy do tego, że gracze mimo wszystko preferują mapki które znają, a gdy pojawi się nadmiar nowych map (nieznanych większości) serwer zanotuje spadki w graczach.

Opublikowano

Ja bym sie nad suedtiorem i espanią zastanowił , mi sie podobają.

Na próbę można je dać ,a jak nie zdają egzaminu to najwyżej można je usunąć i FRYK ;)

Opublikowano

Witam

Jestem nowy tutaj i również mile zaskoczony propozycjami. Wielu osobom na pewno się spodobają nowe mapki są super.  

Opublikowano

Piszecie,że wrzucicie nowe mapki to bedzie spadek graczy. Bzdura, jak narazie to ludzie na serverze narzekają,że w koło grane są tylko :

-ELDO

-WEST

-RATS

Propponuje dodanie chociaż 1 mapki z zaproponowanych wyżej.

Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na serwerze gracze co chwilę piszą, że w kółko są te same mapki, tutaj przy propozycjach piszą, że nie ma co przesadzać, bo będzie za dużo.. Nie rozumieim tego..

Ja osobiście uważam, że mapki są ciekawe i co widać dosyć spore, a takich własnie przydałoby się teraz więcej, gdyż wzrosła ilość slotów. Więc jestem jak najbardziej za dodaniem ich na serwer.

Dodatkowo nie powinno być z tym problemu, przecież na 4fun jest "rtv" i możliwość nominowania map, więc w czym problem?

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności