Legendarny Fragowicz Rogalik Opublikowano 23 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 Nazwa: cs_opera Download: Tutaj Nazwa: cs_suedtirol Download: Tutaj Nazwa: cs_espana Download: Tutaj 2
Właściciel GET Opublikowano 23 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 23 Listopada 2013 Jak dla mnie nie ma co wydziwiać z mapami na 4FUN, bo zauważymy spadki graczy.
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 23 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 Osobiście tylko cs_suedtirol przypadł mi do gustu, coś nowego, fajnie, ale na 4fun'a też nie ma co dawać X mapek na jeden raz. To się minie z celem.
Zasłużony Fragowicz Władek Opublikowano 23 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 cs_suedtirol: mapka podobna do cs_alpin, raczej nic nowego. cs_espana: nic specjalnego, nie zainteresowała mnie. Osobiście uważam, że cs_opera zasługuje na uwagę - coś nowego. 2
faken Opublikowano 23 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 Opera ciekawa, ale myślę, że póki co nie ma sensu dodawać nowych map ;)
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 23 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 Można by się zastanowić co do losów mapy cs_opera. Jednakże myślę, że nie ma co się rozpędzać z taką ilością nowych map. Dodajmy do tego, że gracze mimo wszystko preferują mapki które znają, a gdy pojawi się nadmiar nowych map (nieznanych większości) serwer zanotuje spadki w graczach.
El Mateos Opublikowano 23 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja bym sie nad suedtiorem i espanią zastanowił , mi sie podobają. Na próbę można je dać ,a jak nie zdają egzaminu to najwyżej można je usunąć i FRYK ;)
TNT Opublikowano 23 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam Jestem nowy tutaj i również mile zaskoczony propozycjami. Wielu osobom na pewno się spodobają nowe mapki są super.
PIZGAM Opublikowano 23 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 Piszecie,że wrzucicie nowe mapki to bedzie spadek graczy. Bzdura, jak narazie to ludzie na serverze narzekają,że w koło grane są tylko : -ELDO -WEST -RATS Propponuje dodanie chociaż 1 mapki z zaproponowanych wyżej. Pozdrawiam.
TNT Opublikowano 23 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2013 PIZGAM +1 dziś to chyba 11 raz eldorado.
Zasłużony Fragowicz sasakirou Opublikowano 24 Listopada 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 24 Listopada 2013 Na serwerze gracze co chwilę piszą, że w kółko są te same mapki, tutaj przy propozycjach piszą, że nie ma co przesadzać, bo będzie za dużo.. Nie rozumieim tego.. Ja osobiście uważam, że mapki są ciekawe i co widać dosyć spore, a takich własnie przydałoby się teraz więcej, gdyż wzrosła ilość slotów. Więc jestem jak najbardziej za dodaniem ich na serwer. Dodatkowo nie powinno być z tym problemu, przecież na 4fun jest "rtv" i możliwość nominowania map, więc w czym problem?
Właściciel GET Opublikowano 24 Listopada 2013 Właściciel Opublikowano 24 Listopada 2013 cs_opera wgrana. 2
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi