Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak w temacie, czyli propozycja paru nowych mapek:

1. de_rats4_final - już to kiedyś proponowałem ale nie przeszło, więc ponawiam propozycję :) Mapa jest o niebo lepsza od de_rats_1337

images?q=tbn:ANd9GcR54s0YjT5F0qSaHuHZB6V

2. de_irak - Download bardzo fajna mapka, większości pewnie znana ;)

3. de_hell - Download  Kiedyś była, ale niestety wyrzucono ją z mapcyklu

4. de_mirage Download Również uważam że mapka jest godna uwagi :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wszystkie mapy były i się nie sprawdziły. Ew. mogę de_irak i to wszystko.

Mówisz że były a ja ich nie pamiętam, co oznacza że były więcej niż pół roku temu (hell jedynie był jeszcze niedawno). Ludzie się zmieniają, gracze przychodzą i odchodzą. To że wtedy mapy te nie były wybierane i grane, przez co je usunięto, nie oznacza że teraz również nie będą grane. No ale rób jak uważasz, a ja ratsa chętnie bym zagrał :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Tylko żeby zadecydował to musi się więcej osób wypowiedzieć a zbyt mało ,, graczy" wchodzi na forum.

Irak spoko mapka nie jest aż taka wielka tak że tutaj jestem na Tak

Rats jestem na nie

Mirage jest bynajmniej dla mnie super mapką i pewnie serwer z tą mapką nie ucierpi w żaden sposób ludzie zawsze jak by nie patrzał mają do wyboru rtv i map nominate więc można by było powgrywać jakieś sensowne mapki które chociaż garstka ludzi zna przykładem jest de_amr którą gracze polubili i nie uciekają z niej choć nikt jej nie zna :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. de_rats4_final - wielokrotnie proponowana mapka; idealnie nadaje się na serwery typu: COD, Diablo, u nas raczej nie sprawdzi się

2. de_irak - owszem, mapa znana i lubiana przez wiele osób, jako jedyna z tej listy zasługuje na uwagę

3. de_hell - mapa wyrzucona z mapcycle, gdyż nie sprawdzała się; nie powróci na serwer

4. de_mirage - mapka bardzo dobra z mojego punktu widzenia, lecz była i nie sprawdziła się

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ja osobiście jestem za wrzuceniem de_hell i de_mirage, obie mapki bardzo fajne ze wskazaniem na mirage. Myślę, że mogły by się przyjąć, chodź to moja opinia. Czytając poprzedzające mnie posty, widzę też, że  hell nie ma szans, lecz tak jak piszę, można by z mirage spróbować jeszcze raz.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja osobiście jestem za wrzuceniem de_hell i de_mirage, obie mapki bardzo fajne ze wskazaniem na mirage. Myślę, że mogły by się przyjąć, chodź to moja opinia. Czytając poprzedzające mnie posty, widzę też, że  hell nie ma szans, lecz tak jak piszę, można by z mirage spróbować jeszcze raz.

Skoro mapki już raz nie sprawdziły się, to dlaczego teraz miałoby być inaczej?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Skoro mapki już raz nie sprawdziły się, to dlaczego teraz miałoby być inaczej?

Fatal pisał wyżej. Dlatego że gracze przychodzą i odchodzą, więc gusty się zmieniają ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chodzi o rats-a to odpada. Tak samo jak hell. Natomiast czekam na opinie innych na temat de_irak i mirage ;)

Opublikowano

Jak dla mnie mapki de_irak i de_mirage powinny zostać wprowadzone na serwer. Grając na innych serwerach zauważyłem, że wielu graczom podobały się te mapki więc myślę, że także tutaj zdadzą swój egzamin. :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli chodzi o rats-a to odpada. Tak samo jak hell. Natomiast czekam na opinie innych na temat de_irak i mirage ;)

Moje zdanie na temat mapki de_mirage pewnie już wszyscy znają, proponowałam ją minimum 2 razy, jednak niestety została odrzucona.

De_irak wygląda ciekawie i również jestem za.

Mapki: rats i hell. No cóż, jeśli chodzi o de_hell to jestem na nie, jest to duża mapka i wg mnie nie ma w niej nic ciekawego. Za mapkami typu rats nie przepadam, jednak gracze je lubią, więc tutaj jestem bez zdania.

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności