19laxor23 Opublikowano 12 Listopada 2013 Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2013 Nie wiem czy moge tu ale spróbuje. Miałem robiony format i kiedy chce zainstalowac steam jest wszystko ok. po zainstalowaniu pojawia sie okno do zalogowania loguje sie i pojawia sie to łaczenie z kontem czy jakoś tak i sie zacina a cala reszta działa normalnie czyt. net, inne aplikacje. Nie raz mi zaloguje ale i tak sie zawiesza (przed formatem bylo wszystko normalnie poki komp działał) z góry mowię że reinstal robiłem kilka krotnie.Z góry dziękuje za pomoc :)
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 12 Listopada 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2013 Powinno się ustabilizować samo. Po paru włączeniach powinno być jak było. Miałem ten sam problem.
19laxor23 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 12 Listopada 2013 Walczę z tym już parę dni i nic ... :(
vkulverinn Opublikowano 14 Listopada 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2013 Walczę z tym już parę dni i nic ... :( Usuń ClientRegistry.blob może pomoże, sprawdź firewala, odblokuj porty, masz anty virus ?
19laxor23 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2013 (edytowane) juz rozwiazalem problem ustawilem ten priorytet na wysoki i smiga :D ale dziekuje za checi :) Edytowane 14 Listopada 2013 przez 19laxor23
Właściciel GET Opublikowano 11 Października 2014 Właściciel Opublikowano 11 Października 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi