Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Od od jakiegoś czasu rozwijam swoje umiejętności w zakresie grafiki komputerowej. Tworzę projekty hobbystycznie, a jednym z moich celów jest wzbogacenie portfolio o ciekawe realizacje. Z tego powodu, w ramach swojej pracy, oferuję wykonanie kilku projektów graficznych w niższych cenach.

Chciałbym nawiązać współpracę z osobami, które szukają kreatywnych i świeżych rozwiązań graficznych. Jako osoba, która dopiero rozwija swoje umiejętności, chętnie podejmę się nowych wyzwań, które pozwolą mi poszerzać doświadczenie i wprowadzać innowacyjne podejście do projektów.

Wykonam m.in.:

Projekty stron internetowych – stworzę unikalną stronę internetową, która będzie odzwierciedlać charakter Twojej marki lub projektu.
 Projekty do druku – plakaty, ulotki, wizytówki, broszury. Wszystko dopasowane do Twoich potrzeb i zgodnie z aktualnymi trendami w designie.
 Grafiki do mediów społecznościowych – profesjonalne grafiki na Facebooka, Instagrama, Twittera, które przyciągną uwagę i wyróżnią Twoją markę.
 Gaming – stworzę grafikę do FiveM/MTA, łącząc wyjątkowy design z funkcjonalnością, dostosowaną do specyfiki Twojego serwera.

Dlaczego warto ze mną współpracować?

• Kreatywność i pasja – każdy projekt traktuję indywidualnie, zależy mi na tym, by Twoja wizja została świetnie zrealizowana.
• Konkurencyjne ceny – oferuję atrakcyjne ceny, ponieważ aktualnie rozwijam swoje portfolio i zależy mi na doświadczeniu oraz dbałości o detale w każdym projekcie.
• Elastyczność – jestem otwarty na różnorodne pomysły, dostosowuję się do Twoich potrzeb i oczekiwań.

🔔 Jeśli więc szukasz kogoś, kto podejdzie do Twojego projektu z pełnym zaangażowaniem i pasją, zapraszam do kontaktu.
Daj mi wyzwanie, a stworzę dla Ciebie coś niesamowitego!

Kontakt:

• 🔵 Discord: patcreo
• 📧 [email protected]
• 🌐 patcreo.pl - w trakcje budowy

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wszystko niby git, ale fajnie by było też gdybyś umieścił jakieś mini portfolio ze swoimi pracami, reklama jednak powinna jak najbardziej pokazywać Twoje skillsy, a ścianą tekstu grafiki niestety nie pokażesz. Jeżeli już uważasz, że będziesz promował się tekstem, to zwróciłbym większą uwagę na ortografię, jak i artykulację nazw serwisów, koniec końców są to nazwy własne i raczej wypadałoby je wstawić z wielkich liter, będzie wyglądało to zdecydowanie lepiej.

Taka uwaga z dupy, kto wie, może pomoże. Można usunąć ten post jeżeli uwagi będą uznane za bezpodstawne.