Herford Opublikowano 10 Listopada 2024 Fragowicz Opublikowano 10 Listopada 2024 Skarga na: admina Dlaczego składasz skargę: Nie zgadzam się z powodem i długością bana Nick z gry: Herford Zamach Nick osoby oskarżonej: test123 Data zdarzenia:11.11.2024 - 00:23:24 Opis zdarzenia: gracz test123 nadużywał mikrofonu i zwróciłem mu dwukrotnie uwagę za co za drugim razem podarował mi bana na 1 miesiąc Dowód:
Właściciel GET Opublikowano 10 Listopada 2024 Właściciel Opublikowano 10 Listopada 2024 Jeśli dla Ciebie gadanie tekstów "czy możesz wreszcie zamknąć mordę" jest "zwracaniem uwagi" to Ci współczuję, zważywszy na to, że dostałeś kicka, a po nim wszedłeś i jeszcze w przeciwnej drużynie sapałeś się dalej wypowiadając się o mnie "bezosobowo". Nie umiesz stosować się do zasad panujących nie tylko na serwerze, ale i również forum, o czym świadczy to, że w skargach zamieszczasz odwołanie od bana Naprawdę trzeba być nieziemskim przegrywem, aby w wieku 33 lat nie wynieść ze szkoły umiejętności czytania. Innymi słowy, taka osoba jak Ty nie ma prawa pouczać kogokolwiek, a co za tym idzie zabierać głosu. PS. Następnym razem dostaniesz bana dłuższego
Właściciel GET Opublikowano 10 Listopada 2024 Właściciel Opublikowano 10 Listopada 2024 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi