Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 4 Listopada 2024 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2024 Czy ktoś wie czy jest jakiś patent na stałe wyłączenie ochrony w czasie rzeczywistym ? Mam dwa laptopy z programami do diagnostyki, programy oczywiście wiadomo jakiego pochodzenia. Na pierwszym laptopie którego mam z 5 lat wszystko śmiga i ochrona raz wyłączona nie włącza się ponownie, zaś drugi ma świeższego win10 i mimo wyłączenia ochrony po ponownym uruchomieniu Windowsa jest ona ponownie włączona. I zapominając o tym podczas próby uruchomienia programu usuwa program. Z góry dziękuję za pomoc 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Listopada 2024 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2024 (edytowane) Dodaj go do listy wyjątków : ) , nie bedzie brany pod uwage przy skanowaniu . Czyżby program Delphi ? Edytowane 4 Listopada 2024 przez Haczyk 1
Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 4 Listopada 2024 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2024 15 minut temu, Haczyk napisał: Dodaj go do listy wyjątków : ) , nie bedzie brany pod uwage przy skanowaniu . Czyżby program Delphi ? Delphi i vcds, ale właśnie już też próbowałem dodać i dalej usuwa.
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 4 Listopada 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2024 Dodaj cały folder do wyjątków to zadziała jak powinno. 1
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Listopada 2024 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2024 (edytowane) Ale to dziwnie masz jakos , bo ogolnie w Delphi to tylko aktywator wymaga wylaczenia antywira . Po aktywacji możesz mieć włączony antywirus . Nie mozesz miec połaczenia z netem https://www.dobreprogramy.pl/defender-control,program,windows,6628675491128961 Spróbuj tym , nie wiem czy działa po restarcie , ale wiem ze można chyba w usługach wyłączyć defendera na stałe. Inne wersja windowsa na tym drugim lapku mimo ze taki sam system . Windows strasznie utrudnia z aktualizacji na aktualizacje . W nowych wersjach juz nie mozna ominąc instalacji systemu bez konta microsoftu... Trzeba kombinowac. Edytowane 4 Listopada 2024 przez Haczyk 1
Rekomendowane odpowiedzi