cT13-Adamm Opublikowano 24 Października 2024 Fragowicz Opublikowano 24 Października 2024 Witam, nie widziałem takiego poradnika, a może ktoś z przyszłych UBT, który będzie zaczynał swoją przygodę na posadzie Sędzia Ocen będzie potrzebował takiego poradnika, aby zawsze być poprawnym sędzią - to może mu się przyda. 1. Numer skompresowania Każdy screenshot powinien mieć inny numer skompresowania. 2. Rozmiar pliku. Każdy screenshot powinien mieć ten sam rozmiar pliku. 3. Data modyfikacji. Każdy screenshot powinien mieć tą samą datę modyfikacji. [może być różnica czasowa 1 sekundy - domyślnie jest tak ustawione w AMXBANS oraz US [Ultimate Screen]. 4. Numer CRC32 Każdy screenshot powinien mieć inny numer CRC32. Jeżeli screenshoty, które sprawdzacie w jakikolwiek sposób łamią powyższe "punkty" macie prawo do odrzucenia apelacji, ponieważ możecie z góry założyć, że zostały one przerobione. Natomiast, jeśli wszystko jest w porządku to sprawdzacie screeny i jeśli według Was nie ma na screenach jakiś niedozwolonych modeli typu ESL itd. możecie apelacje przyjąć i odbanować gracza. Do poradnika użyłem paczki screenów, które zostały wykonane na naszej sieci, a poradnik robiłem według własnego doświadczenia. 2
Rekomendowane odpowiedzi