Zasłużony Fragowicz Zamasu Opublikowano 10 Października 2024 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Października 2024 Siemanko! Małe pytanko. Od dnia wczorajszego borykam się ze ścięciami średnio co 40-60 sekund na serwerze. Myślałem że to problem z netem, ale no tu wszystko gra. Spójność plików zrobiona, aktualizacje na bieżąco i defender niczego nie znalazł. Ktoś ma jakieś pomysły?
Właściciel GET Opublikowano 10 Października 2024 Właściciel Opublikowano 10 Października 2024 Stało się to po aktualizacji CS 1.6?
Zasłużony Fragowicz Zamasu Opublikowano 10 Października 2024 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Października 2024 (edytowane) 2 minuty temu, GET napisał: Stało się to po aktualizacji CS 1.6? Wydaje mi się, że nie. 7.10 zmieniłem wersję beta na steam legacy i było cacy do wczoraj. Nie wiem nawet kiedy ta aktualizacja była Dodam, że procesor nie jest obciążony żadnymi zadaniami itp Edytowane 10 Października 2024 przez Zamasu
Zasłużony Fragowicz Zamasu Opublikowano 12 Października 2024 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Października 2024 Już ogarnięte. Do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi