Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na gracza : Subtelny 

Data zdarzenia: 1.08.2024
Opis zdarzenia: wyzywanie blokowanie prowokowanie i wpychanie zm 

Dodatkowe informacje: 21 minuta kurnik wpychanie zm

14 min 30 sekunda blokowanie szalonego

9 min 15 sekunda podkładka rzuca szyszke 

2 min 46 sek podkladka rzuca szyszke 

Wiem i odrazu Przepraszam ale musiałem gdzie zgłosić tą osobę bo naprawdę tak utrudnia grę blokuję prowokuje i utrudnia grę każdemu wiem że zostanie to odrzucone ale chociaż może będzie mieli na niego oko bo przez niego nie da się grać odrazu pisze Przepraszam że nie pisze tam gdzie to powinno być napisane ale mam karę na forum i nie pisze tego bo mam karę ale ciągle ten chłopak Subtelny pisze że może mnie wyzywać i utrudniać mi grę bo nie mam dostępu do forum i że jestem konfidentem ale teraz nie napiszę nie mogę wstawić tutaj zdjęć na których widać że mnie wyzywa ale przesądza chłopak ja nic mu nie robię wchodzę pograć mam muta nie zaczepia go bo nie mam jak ale to już doszło za daleko wiem że nic z tym nie zrobicie ale chociaż będziecie wiedzieli że on coś takiego robi i to już któryś dzień z kolei co rundę coś działo się nie uciekał do kampy dawał się zarazić specjalnie żeby szyszke rzucać miłego Pozdrawiam i Przepraszam 

http://217725.node53.pukawka.pl/hltv-2408011344-zm_fg_kurnik-1722512640-1722514800.zip

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności