Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Data 1.08.2024 przybliżona godzina 12 do 14                                    

Powód dlaczego pisze skargę : ten chłopak ciągle mnie wyzywa na serwerze od konfidentów śmieje się że mam blokadę na forum oraz muta śmieje się że skargi nie mogę napisać dlatego mnie wyzywa i wpycha zombi i się podkłada bo myśli że nikt nie napiszę skargi na niego wiem że i tak to będzie odrzucone bo to nie jest miejsce na skargę i odrazu Przepraszam  ale chociaż wiem że zobaczysz to i może zrobisz z nim porządek bo inni gracze chcą grać sobie spokojnie a nie wyzywanie oraz ciągle prowokowani przez jednego gracza " Subtelny" już kilka dni tak robi i czuję się bez winy a inni gracze dostają karę za jedną podkładkę a on robi sobie co mu się podoba tym psuję każdemu grę oraz serwer 
21 minuta kurnik    wpychanie zombi                14 min 30 sekunda blokowanie szalonego      9 min 15 sekunda podkładka zm      po czym rzuca szyszke                                                              2 min 46 sek podkladka    po czym rzuca szyszke                                                               ostatnia runda też podkładka 

Odrazu pisze że Przepraszam że tutaj napisałem ale ja wchodzę pograć a nie być prowokowany przez niego oraz wyzywany ja dostałem karę i czekam cierpliwie ale też nie pozwolę sobie żeby ktoś mnie wyzywał codziennie i robił po złości mi oraz innym gracza nie czuje się jak jakiś strażnik serwera ale rozumiem raz lub dwa przypadkowe podłożenia albo zaczepienia dla beki ale nie cały czas i tak wiem że to pisanie jest na marne ale jak się mówi kto nie ryzykuje nie pije szampana Pozdrawiam i przepraszam 
Dowody:http://217725.node53.pukawka.pl/hltv-2408011344-zm_fg_kurnik-1722512640-1722514800.zip

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności