Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Z cyklu.... Nie umiesz przyznać się do błędu, więc zganiasz na kogoś innego... Admin ładnie cię wyjaśnił dając ci z 15 powodów do bana, a czepiasz się mnie o nic xD 5s dołączyłem do serwera i ja cię od razu prowokuje? Kur... myślałem, że to jednak ja jestem top hipokrytą, a tu proszę bardzo... szkoda gadać, gdy ktoś zjebie sprawę, i próbuje nie umiejętnie czepiać się brzytwy, o kompletnie inny temat. Zmiana nazwy nie ma kompletnie nic wspólnego z "ucieczką" bo ban, nie przydziela się na podstawie nazwy XDDD Koleś, zachowaj naprawdę tą dumę dla siebie, a nie chwytasz się brzytwy, której ci kompletnie nikt nie wierzy. 

A po 2. mój temat bana, a twoja skarga sama na siebie to kompletnie 2 inne sprawy :) Naucz przyjmować na klatę jak facet, a nie jeszce bardziej płaczesz, i hipokryzujesz... Szkoda gadać, dostałeś ostry temat od admina, i próbujesz coś do mnie sapać.... Szkoda gadać, admin zweryfikował już ładnie. Tylko ode mnie, bo nie będę się już zniżać 

Edytowane przez Beka-prawdziwy
ravioli,

Świadkowie zdarzenia opisujący daną sytuację nie są uznawani za dowód wiążący w sprawie.

Po raz kolejny łamiesz regulamin działu. 

• Śmiech 1
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności