Zabka nie jadka Opublikowano 20 Maja 2024 Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2024 Skarga na: Admina Dlaczego składasz skargę: Ban na zawsze z powodem: aktywny ban, żadnego bana nie miałem Nick z gry: Zabka nie jadka Nick osoby oskarżonej: Sunwolf Data zdarzenia: 20.05.2024r godzina 17:52 Opis zdarzenia: Admin wszedł na serwer i dał mi bana na zawsze z powodem aktywny ban. Byłem na spec i oglądałem graczy, dał mi bana z nicku Pszczelarz, lecz po chwili zmienił nick na Sunwolf. Proszę o unbana. Dowód: zdjęcie
Właściciel GET Opublikowano 20 Maja 2024 Właściciel Opublikowano 20 Maja 2024 Umiesz czytać informacje w dziale czy nie?
Zabka nie jadka Opublikowano 20 Maja 2024 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Maja 2024 (edytowane) może tak a może nie, lecz Sunwolf przesadził z tym banem na zawsze, nie słuszny Edytowane 20 Maja 2024 przez Zabka nie jadka
Hopsialala Opublikowano 20 Maja 2024 Wykluczony Opublikowano 20 Maja 2024 To warto zrozumieć że jeśli chciałbyś złożyć skargę, to nie dostaniesz UB. Nie wspominając o fakcie że nie przedstawiłeś ŻADNYCH dowodów. W przypadku nadanej kary od której chcesz się odwołać piszesz odwołanie w osobnym dziale.
Hopsialala Opublikowano 20 Maja 2024 Wykluczony Opublikowano 20 Maja 2024 Temat zostaje przeniesiony do Archiwum Powód: Skarga nie służy do wyjaśniania nadanych kar - - - [!] Wciąż możesz odwołać się od kary w dziale Odwołaj się od bana lub muta!
Rekomendowane odpowiedzi