Taym1ng Opublikowano 9 Maja 2024 Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) Skarga na: admin scouter piter jakis nick tam nie czytam tego sory Nick z gry:Taym1ng dam tylko jedną informacje nie bede plakal ani wyzywal po prostu powiem jedną rzecz bo ja sie nie pierdole i mnie wkurwia jak ktos jest debilem a więc dziś weszlem w nocy na serwer i weszlem na txt po raz pierwszy i admin nawet nie upomniał mnie ze txt nie wchodz tam nic mial to w dupie zbanowal mnie na 3 dni kurwa aż ale ja wiem dlaczego jemu nie chodzi o te txt bo on dobrze wie ze nie musial banowac wgl a tym bardziej na 3 dni XDD tylko upomnieć mógł on to po prostu zrobil bo dobrze wie ze jak ja jestem na serwerze to on se malo postrzela bo jest ogórkiem i go co chwile niszcze XDDD no ale dobra trudno dostalem i bede musial poczekac nie bede plakal ALEEEEE....... ale za błędy sie płaci kolego mój najdroższy piter i za wkurwienie mnie bo nie bede ukrywal ze jestem osobą z charakterem mocnym/EGO noi jestem mściwy za wkurwienie troszke wam krzywdy narobie bo nasłalem se tam koleszke ktory juz nie gra w cska i lubi czasem postrzelac ale na haksach bo lubi powkurwiac i tam was przez te 3 dni bedzie męczył na haxikach miłego grania tam!!! sorka za błędy sie placi nie bedzie mnie jakis typ wkurwiał BAJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..........^_^ Edytowane 9 Maja 2024 przez Taym1ng 2
Hopsialala Opublikowano 9 Maja 2024 Wykluczony Opublikowano 9 Maja 2024 Twoje zgłoszenie nie zawiera dowodu! Uzupełnij temat o dowód złamania regulaminu w ciągu 24 godzin. W innym przypadku, Twoje zgłoszenie zostanie oddalone. [!] Dowód może być w postaci screenów lub dema z serwera! 1
Moderator Forum Ivan Opublikowano 9 Maja 2024 Moderator Forum Opublikowano 9 Maja 2024 (edytowane) Popracuj nad ortografią i gramatyką bo w oczy razi, kolejna rzecz to czytanie regulaminu i zasad jakie panują na serwerze, ostatnia rzecz to Twoje zachowanie z którym się spotkałem na serwerze jest bardzo dziecinne, jak i próba zastraszenia nasyłając swoich kolegów, bo dostałeś słusznego bana. Edytowane 9 Maja 2024 przez Ivan KuToRi, 10 Maja 2024 Nie wypowiadaj się w temacie który nie jest z tobą związany oraz pamiętaj o dowodzie by się wypowiedzieć. 1 2
sCOUTER|PITERr Opublikowano 9 Maja 2024 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Maja 2024 Po 1. byłes juz banowany za wchodzenie na tekstury jesli sie nie myle na jeden dzien... Po 2. Uwagi które są kierowane w kierunku twojej osoby czy to z mojej strony czy innych adminów są ignorowane za co również byłeś już karany. Po 3. Nie stosujesz się do regulaminu za każdym razem kiedy tylko grasz... Twoja kultura wypowiedzi wynosi całe 0 za co również dostawałes muta. Po 4. Grozisz mi nasyłaniem jakiegoś kolegi że bedzie utrudniał nam gre, co działa na szkode projektu To byłoby na tyle. 3 1
spidi1910 Opublikowano 10 Maja 2024 [CS 1.6] Admin FFA Opublikowano 10 Maja 2024 (edytowane) Zmien podejscie bo jak adminow nie ma to twoje zachowanie jest strasznie toksyczne . Edytowane 10 Maja 2024 przez spidi1910 KuToRi, 10 Maja 2024 Nie wypowiadaj się w temacie który nie jest z tobą związany oraz pamiętaj o dowodzie by się wypowiedzieć.
ZKKF has Opublikowano 10 Maja 2024 ZKKF Opublikowano 10 Maja 2024 2 godziny temu, Taym1ng napisał: a więc dziś weszlem w nocy na serwer i weszlem Po pierwsze nie weszłem, tylko wszedłem. 2 godziny temu, Taym1ng napisał: ze txt nie wchodz tam nic mial to w dupie zbanowal mnie na 3 dni kurwa aż ale ja wiem dlaczego jemu nie chodzi o te txt bo on dobrze wie ze nie musial banowac wgl a tym bardziej na 3 dni XDD tylko upomnieć mógł Po drugie jesteś niereformowalny i żadne upomnienia w Twoją stronę nie odnoszą żadnego skutku, co stwierdzam z własnego doświadczenia z Twoją osobą. Ponadto jeden z graczy wysłał mi nagrania, na których ciśniesz graczom po matkach. Niejednokrotnie upominałem Cię za krzywe akcje i zachowanie na serwerze, jak widać bezskutecznie. Jak dla mnie powinieneś być wykluczony z gry na tym serwerze, bo ewidentnie działasz na jego szkodę. Odniosłem się jedynie do tego, co względnie zrozumiałem, bo reszta bełkotu jest zwyczajnie nieczytelna. KuToRi, 10 Maja 2024 Nie wypowiadaj się w temacie który nie jest z tobą związany oraz pamiętaj o dowodzie by się wypowiedzieć.
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 10 Maja 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 10 Maja 2024 Serio wchodzisz na aktywnym, żeby tylko dopierdolić adminowi, który wykonuje swoje obowiązki?? https://bany.fragujemy.com/cs16/bans/36746.html
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 10 Maja 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 10 Maja 2024 No masz mocny charakter, za tą piękną kulture i brak dowodu leci kosz. 1
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 10 Maja 2024 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 10 Maja 2024 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi